Ποιον τρολάρει ο Υπουργός Παιδείας;

Ποιον τρολάρει ο Υπουργός Παιδείας;

Ένα αναπάντεχο email από το Υπουργείο Παιδείας, μας ενημερώνει για τα εξής:

«Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις διαφορές που προέκυψαν ως προς τη συγκρότηση της Σχολής Καλών Τεχνών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου, ανέφερε:

«Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τους λόγους μιας τέτοιας έντασης. Προ μηνός, σε συνάντησή μου με αντιπροσωπεία διδασκόντων της Σχολής Καλών Τεχνών με επικεφαλής τον Κοσμήτορα, καταλήξαμε ότι δεν είναι ώριμη η συμμετοχή του Τμήματος Μουσικών Σπουδών στη Σχολή Καλών Τεχνών»!

Στο υπό σύσταση Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων που θα προέλθει από την απορρόφηση του ΤΕΙ Άρτας στο υφιστάμενο ΑΕΙ των Ιωαννίνων, όπως τονίζεται στο σχετικό άρθρο του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, προβλέπεται να ιδρυθεί:

…ε) Τμήμα Μουσικών Σπουδών, με έδρα την πόλη της Άρτας, το οποίο εντάσσεται στη Σχολή Καλών Τεχνών (εδώ το σχετικό απόσπασμα του σχεδίου νόμου).

Τι ακριβώς δεν γνωρίζει ο Υπουργός;

Ή μήπως μας κάνει πλάκα;;

Η συνάντηση με αντιπροσωπεία της Σχολής Καλών Τεχνών, παρουσία του Κοσμήτορα Ξενοφώντα Μπήτσικα, όντως έγινε, χωρίς να αναληφθεί καμία δέσμευση από τον Υπουργό. Γι’ αυτό άλλωστε, τον κατήγγειλε με συνέντευξη τύπου ο κ. Μπήτσικας, με τη δημοσιοποίηση του σχεδίου νόμου –εδώ.

Επομένως, τι ακριβώς μας λέει τώρα, ο κ. Γαβρόγλου;

Show Buttons
Hide Buttons