Ποιους αφορούν οι καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για τη μεροληπτική λίστα των εμβολιασμών;

Ποιους αφορούν οι καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για τη μεροληπτική λίστα των εμβολιασμών;

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ μπαίνει καθώς φαίνεται, στο στόχαστρο της άδικης κριτικής που ασκεί ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ για τη διαδικασία του εμβολιασμού από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Σε ανακοίνωσή του την Τετάρτη, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία καταφέρεται χωρίς να χρησιμοποιεί ονόματα, κατά της προτεραιοποίησης για τους εμβολιασμούς που εφαρμόζεται από το ΠΓΝΙ.

Οι πληροφορίες ωστόσο λένε πως στο στόχαστρο αυτής της κριτικής βρίσκεται ο Δήμαρχος Μ. Ελισάφ που ως μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων προτάθηκε από το Σύλλογο, να εμβολιαστεί μετά το υγειονομικό προσωπικό, σε αυτή την αρχική διαδικασία πριν ξεκινήσει με τους υπέργηρους η εμβολιαστική διαδικασία στο γενικό πληθυσμό.

Από την άλλη, αυτό που τονίζεται από τους ανθρώπους που εμπλέκονται στον εμβολιασμό είναι πως κανείς από το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου που δήλωσε τη σχετική πρόθεση, δεν έμεινε εκτός και ως εκ τούτου, κρίνουν υπερβολική και μίζερη την κριτική που εστιάζει σε έναν άνθρωπο που δεν ασκεί μεν ιατρική σήμερα αλλά που σε κάθε περίπτωση βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, ως Δήμαρχος. Την ίδια ώρα τονίζουν πως δεν μερολήπτησε κανένας για να εμβολιαστεί ας πούμε, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, αν μιλήσουμε με όρους πολιτικής ισχύος και εξεχόντων προσώπων της περιοχής που μάλιστα, πρόσκειται στο κυβερνητικό στρατόπεδο.

Show Buttons
Hide Buttons