Πολιτιστικός Δεκέμβρης από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών

Πολιτιστικός Δεκέμβρης από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών

Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018, στα γραφεία του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών από τον Πρόεδρό του, κ. Κωνσταντίνο Γκόγκο, με θέμα την παρουσίαση του προγράμματος εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου για τον Δεκέμβριο του 2018-12-03.

Μεταξύ άλλων ο κ. Γκόγκος ανέφερε πως «Ένας ακόμα μήνας εκδηλώσεων και δράσεων για όλους ξεκίνησε ήδη. Είναι ο τελευταίος μήνας του χρόνου, που ταυτόχρονα περικλείει και την περίοδο των γιορτών».

Στο χώρο του θεάτρου τις επόμενες μέρες, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας φιλοξενεί 3 σημαντικές παραστάσεις:

  • Την Κατερίνα Διδασκάλου με την παράσταση «Η πόρνη από πάνω» του  Αντ. Τσιπιανίτη 7 και 8 Δεκεμβρίου
  • «Τον Συλλέκτη» με τους Αργύρη Αγγέλου και την Ιωάννα Πηλιχού στις 13 και 14 Δεκεμβρίου
  • Και την παράσταση «Romeo και Ιουλιέτα», σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και το Εθνικό Θέατρο Κροατίας, στις 19 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα με το πρόγραμμα Δεκεμβρίου, εξελίσσεται και το πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων δράσεων και εκδηλώσεων, στο οποίο συμμετέχουν καθοριστικά όλες οι δομές και τα καλλιτεχνικά σχήματα του Πνευματικού Κέντρου, όπως η Φιλαρμονικής που θα δώσει μουσικό τόνο στους δρόμους, τους πεζοδρόμους και τις πλατείες της πόλης.

Η συμφωνική ορχήστρα του Δήμου με δυο εμφανίσεις, στις 22 Δεκεμβρίου και την 1η Ιανουαρίου στην επίσημη Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή της πόλης μας. Το Εικαστικό Εργαστήρι που ανοίγει τις πόρτες του για μια ολόκληρη εβδομάδα σε όλα τα παιδιά της πόλης. Τα ΚΔΑΠ μας, που οργανώνουν γιορτές στο κέντρο, αλλά και στους χώρους τους. Και φυσικά από τις γιορτές της πόλης δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα σύνολα και οι χορωδίες του Ωδείου μας.

Παράλληλα, το Πνευματικό Κέντρο στηρίζει και υποστηρίζει εκδηλώσεις συλλόγων, φορέων και συλλογικοτήτων, όπως τις εκδηλώσεις του συλλόγου τα Παλιά Γιάννινα στις οδούς Καλλάρη και Ανεξαρτησίας, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, αλλά και τις εκδηλώσεις την Παραμονή των Χριστουγέννων στην οδό Τσιριγώτη όπου θα εμφανιστούν οι Κόζα Μόστρα σε μια αυθεντική γιορτή χαράς και κεφιού.

Show Buttons
Hide Buttons