Που θα ψηφίσουν τα μέλη της ΝΔ την άλλη Κυριακή

Που θα ψηφίσουν τα μέλη της ΝΔ την άλλη Κυριακή

Το αρμονικό κλίμα στις μέχρι τώρα διαδικασίες των εκλογών για τα τοπικά όργανα της ΝΔ εξήρε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής (ΝΕΦΕ) Ιωαννίνων Φίλιππος Ευαγγέλου, στη διάρκεια δηλώσεων το πρωί της Δευτέρας. Το γεγονός ότι δεν κατατέθηκε καμία ένσταση για τις υποψηφιότητες, είναι δείγμα του καλού κλίματος, σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΝΕΦΕ.

Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, ο κ. Ευαγγέλου ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων για τη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, τις 8 ΔΗΜΤΟ και τα ονόματα των συνέδρων του κόμματος – εδώ αναλυτικά – και απέφυγε να σχολιάσει άλλα πολιτικά ζητήματα με δημόσιους διαξιφισμούς και αντιπαραθέσεις των τελευταίων ημερών.

Σχολίασε πάντως πως η συμμετοχή στις διαδικασίες κρίνεται απολύτως ικανοποιητική δεδομένου ότι για τις εκλογές προβλέπεται αντίτιμο όχι μόνο για τους ψηφοφόρους αλλά και τους υποψηφίους, αρκετά αυξημένο μάλιστα.

 

Που θα στηθούν κάλπες

Οκτώ κάλπες θα στηθούν την ερχόμενη Κυριακή 13 Μαΐου, στις έδρες των οκτώ Δήμων του Νομού Ιωαννίνων. Για το Δήμο Ιωαννιτών προβλέπεται να λειτουργήσει ένα μόνο εκλογικό τμήμα.

Συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν ως εξής:

ΔΗΜΤΟ Ιωαννίνων: ξενοδοχείο Du Lac (Αίθουσα Δωδώνη)

ΔΗΜΤΟ Β. Τζουμέρκων: Δημαρχείο Β. Τζουμέρκων

ΔΗΜΤΟ Δωδώνης: Αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Κρυφοβού

ΔΗΜΤΟ Ζαγορίου: Δημαρχείο Ασπραγγέλλων

ΔΗΜΤΟ Ζίτσας: Παλιό Δημαρχείο Ελεούσας

ΔΗΜΤΟ Κόνιτσας: Δημοτικό Μέγαρο Κόνιτσας

ΔΗΜΤΟ Μετσόβου: Δημοτικό Σχολείο Μετσόβου

ΔΗΜΤΟ Πωγωνίου: Παλιό Δημαρχείο Καλπακίου

 

Show Buttons
Hide Buttons