Προεκλογική δραστηριότητα του Λ. Νάτση

Προεκλογική δραστηριότητα του Λ. Νάτση

Συνέχισε τις επαφές του με φορείς της πόλης μας ο υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Πολίτες για την Ανατροπή» Λάζαρος Νάτσης.

Συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους Όμηρο Χαρίση, Χρήστο Καλαμπόκη, Αλέξανδρο Νάστο, Νίκο Κουσινίδη και Στέφανο Καραμούτσιο επισκέφτηκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία και συναντήθηκαν με τον Πύραρχο Απόστολο Βασδέκη και τους άνδρες της υπηρεσίας. Ο διοικητής και οι άνδρες του Σώματος εξέθεσαν στον κ. Νάτση τα προβλήματα της υπηρεσίας τους και συζητήθηκαν οι πιο πρόσφοροι τρόποι συνεργασίας με τις υπηρεσίες του Δήμου, ειδικά τώρα που αρχίζει η αντιπυρική περίοδος και απαιτείται εγρήγορση και συντονισμένη δράση από Πυροσβεστική υπηρεσία, Δημοτικές υπηρεσίες και δημότες.

Στην συνέχεια ο κ. Νάτσης επισκέφτηκε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ιωαννίνων και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Δημήτρη Δημητρίου και τον Α’ Αντιπρόεδρο Ιωάννη Μήτση. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου εξήρε το θετικό κλίμα της συνάντησης και δήλωσε ότι προσβλέπει στην αγαστή συνεργασία Δήμου και Επιμελητηρίου, προς όφελος της ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας, σε τομείς που την επηρεάζουν καθώς και την στήριξή της, με όλα τα μέσα που διαθέτουν οι δύο Φορείς. Τέλος, τόνισε ιδιαίτερα την ξεχωριστή αποστολή των δύο Φορέων και ζήτησε τον σεβασμό του Επιμελητηριακού Ρόλου στην Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Ο κ. Νάτσης τόνισε τη σημασία που έχει στην ανάπτυξη του τόπου ο θεσμός του Επιμελητηρίου δήλωσε ότι θα προωθήσει δράσεις που ενισχύουν την επιχειρηματικότητα και θα συμβάλλουν στην ενίσχυσή της καθώς επίσης και στη διαμόρφωση ενός σύνθετου τουριστικού προϊόντος συνδεδεμένου με τον επιχειρηματικό Τομέα. Οι επισκέψεις του κ. Νάτση ολοκληρώθηκαν στη Δημοτική Πινακοθήκη, όπου ο υποψήφιος δήμαρχος συναντήθηκε με τη Δ/ντρια και συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχουν σχέση με το κτίριο όπου στεγάζεται και αναζητήθηκαν τρόποι για την επίλυσή τους.

 

Show Buttons
Hide Buttons