Προκάτ γυμναστήριο για δεύτερο κλειστό! Ιδέα του Άδ. Γεωργιάδη…

Προκάτ γυμναστήριο για δεύτερο κλειστό! Ιδέα του Άδ. Γεωργιάδη…

Κλειστό γυμναστήριο – προκάτ κατασκευή έπεσε ως ιδέα στο τραπέζι και το ενδεχόμενο να έλθει στα Γιάννενα η υποδομή που λειτούργησε ως χώρος φιλοξενίας των Ολυμπιακών Αγώνων ξιφασκίας το 2004, φαίνεται δελεαστικό στην κυβέρνηση έναντι της εναλλακτικής να βρεθούν 15 εκατ. ευρώ για γήπεδο από την αρχή…

Στις παραμέτρους που συζήτηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου το πρωί της Παρασκευής.

Ο κ. Καχριμάνης είχε συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και του έθεσε την ανάγκη να προχωρήσει η κατασκευή του περίφημου δεύτερου κλειστού γυμναστηρίου στα Γιάννενα το οποίο είχε υποσχεθεί η προηγούμενη κυβέρνηση δεσμεύοντας 5 εκατ. ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με την προοπτική αξιοποίησης δημοτικής έκτασης στο Βοτανικό, που θα παραχωρήσει ο Δήμος Ιωαννιτών. Στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης η Περιφέρεια Ηπείρου ανέλαβε να εκπονήσει μελέτη γιατί το έργο θα προχωρούσε με τη μέθοδο «μελέτης – κατασκευή» και ο κ. Καχριμάνης ανέφερε πως το εκτιμώμενο κόστος του δεύτερου κλειστού ανέρχεται στα 15 εκατ. ευρώ.

Από τις τελευταίες επαφές του με τον Υπουργό Ανάπτυξης, έπεσε στο τραπέζι και η προκάτ κατασκευή του γυμναστηρίου που χρησιμοποιούσε ο Πανιώνιος και έγινε συζήτηση και με την εταιρεία Lamda Development.

Ο κ. Γεωργιάδης δεσμεύτηκε να πιέσει να έλθει το προκάτ γυμναστήριο στα Γιάννενα, γιατί προφανώς θα κοστίσει πολύ λιγότερο και θα γίνει άμεσα. Ο κ. Καχριμάνης αναφέρθηκε στην υποδομή λέγοντας ότι είναι «φοβερές εγκαταστάσεις»…

Ενδέχεται δε να μην εγκατασταθεί το προκάτ γυμναστήριο στο Βοτανικό αλλά στα Καρδαμίτσια.

Show Buttons
Hide Buttons