Προκάτ Κλειστό: Υπομονή μέχρι τον Ιούλιο…

Προκάτ Κλειστό: Υπομονή μέχρι τον Ιούλιο…

Η αποδέσμευση του κλειστού Ξιφασκίας θα γίνει μετά τον Ιούλιο και αφού προηγηθεί εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τα εγκαίνια του Ελληνικού.

Αυτό έκανε γνωστό σε σημερινές του δηλώσεις ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης για το σίριαλ… του προκάτ του Ελληνικού που από το Νοέμβριο του 2019 έχει τάξει στα Γιάννενα, ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Μετά και την προ ημερών συνάντηση που είχαν Περιφερειάρχης Ηπείρου και Δήμαρχος Ιωαννιτών με τον Υπουργό Ανάπτυξης, κατά την οποία τέθηκε και το συγκεκριμένο θέμα, ο κ. Καχριμάνης δήλωσε σήμερα πως ουσιαστικά θα χρειαστεί ενάμισης χρόνο για να υλοποιηθεί η δέσμευση του Υπουργού Ανάπτυξης. Αυτή είναι μια διάσταση που διαφέρει από αυτό που είχε δηλώσει μετά τη συνάντηση των τριών, ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, δήλωση που επανέλαβε ο Δήμαρχος και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ότι δηλαδή θα χρειαστούν λίγες μέρες για να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια και να απελευθερωθεί το προκάτ κλειστό, τις οποίες μέρες ο Δήμαρχος μετατρέπει σε εβδομάδες, αφού όπως λέει οι πολιτικοί μετρούν με το δικό τους χρόνο…

Άλλους έξι μήνες παράταση στην αγωνία έδωσε με τις δηλώσεις του σήμερα ο Περιφερειάρχης που τόνισε πως «είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μας, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αθλητικός και ως εκθεσιακός χώρος».

Show Buttons
Hide Buttons