Προχωρά αθλητικό κέντρο στα Θεοδώριανα του Δήμου Κ. Τζουμέρκων

Προχωρά αθλητικό κέντρο στα Θεοδώριανα του Δήμου Κ. Τζουμέρκων

Ένα καλό νέο για τα Τζουμέρκα ανακοινώνει ο βουλευτής Άρτας της ΝΔ, Γιώργος Στύλιος καθώς προχωρά η κατασκευή αθλητικού – ψυχαγωγικού πάρκου στη θέση «Σταυρός» της τοπ. Κοιν. Θεοδωριάνων του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.

Παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή υπογράφτηκε προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων για την κατασκευή αθλητικού – ψυχαγωγικού πάρκου ορεινών δραστηριοτήτων.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 5.000.000 ευρώ. Στις υποδομές θα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: Πίστα χιονοδρομίας, παιδική χαρά, πεδίο ιππασίας, πεδίο «Paintball», πεδίο αναρρίχησης, πεδίο τοξοβολίας, πεδίο σαλέ και παρατηρητήριο.

«Τα Τζουμέρκα, γίνονται πιο ελκυστικά ως τουριστικός προορισμός, ολόκληρη η περιοχή αναβαθμίζεται και οι τοπικές επιχειρήσεις ωφελούνται. Προεκλογικά είχα δεσμευτεί ότι θα εργαστώ για την τουριστική ανάπτυξη της Άρτας πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον. Με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης πραγματοποιήθηκε ένα βήμα προς την κατεύθυνση αυτή» τονίζει ο κ. Στύλιος.

Show Buttons
Hide Buttons