Πρόγραμμα… ακυρώσεων εκδηλώσεων

Πρόγραμμα… ακυρώσεων εκδηλώσεων

Η μία μετά την άλλη, ακυρώνονται εκδηλώσεις προγραμματισμένες στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνω, λόγω των μέτρων της κυβέρνησης κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

Το pbnews.gr καταγράφει εδώ τις ακυρώσεις εκδηλώσεων που γίνονται γνωστές, κατά χρονολογική σειρά.

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προφύλαξης της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό και συμμορφούμενο με τις οδηγίες και τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, προχωρά στη αναβολή όλων των εκδηλώσεων που  επρόκειτο να πραγματοποιηθούν τις επόμενες δύο εβδομάδες στους χώρους εκδηλώσεών του.

Η ακύρωση των εκδηλώσεων ισχύει μέχρι τις 22 Μαρτίου 2020, οπότε και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης. Γίνεται προσπάθεια για να επαναπρογραμματιστούν όλες οι εκδηλώσεις που θα γινόταν αυτές τις δύο εβδομάδες σε διαφορετικές ημερομηνίες μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου.

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών λυπάται για την έστω πρόσκαιρη ματαίωση των εκδηλώσεων αλλά θεωρεί ότι στην παρούσα περίοδο προέχει η υγεία όλων και ζητά την κατανόηση από το κοινό και τους συνεργάτες που πλήττονται άμεσα.

 

Τελετή ολοκλήρωσης ΚΕΘΕΑ

Λόγω των πρόσφατων εξελίξεων όσον αφορά στο ζήτημα της εξάπλωσης του Κορωναϊού η τελετή ολοκλήρωσης των μελών του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ για την Τετάρτη 11.03.20 δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η πιθανότητα πραγματοποίησης της εκδήλωσης σε νέα ημερομηνία θα εξεταστεί σε επόμενη φάση και υπό το πρίσμα των εξελίξεων.

 

Εκδήλωση για 5η ΕΜΑΚ

Η προγραμματισμένη για το Σάββατο 14 Μαρτίου εκδήλωση για την βράβευση της 5ης ΕΜΑΚ αναβάλλεται, λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό. 

Η εκδήλωση είχε ανακοινωθεί από το Νομαρχιακό Τμήμα Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ και την Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Ηπείρου. 

 

Ακύρωση παραστάσεων από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Τo ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις εξελίξεις σε όλη τη χώρα, για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού και θέλοντας να συμβάλει στην προστασία της δημόσιας υγείας, αποφάσισε, την ακύρωση όλων των παραστάσεων και δράσεων που είχε προγραμματίσει, για τον μήνα Μάρτιο.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, μετά από εισήγηση της Προέδρου κ. Χριστίνας Κωτσαντή, στη συνεδρίαση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η ακύρωση των παραστάσεων ισχύει μέχρι τις 30 Μαρτίου, οπότε και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης.

 

Αναστολή του προγράμματος δωρεάν ξεναγήσεων

Στην αναστολή των προγραμματισμένων για το μήνα Μάρτιο ξεναγήσεων του 3ου κύκλου του προγράμματος «Μαθαίνω για την πόλη μου», που οργανώνει το Γραφείο Τουριστικής Προβολής, προχωρά ο δήμος Ιωαννιτών.

Η αναστολή γίνεται στο πλαίσιο των γενικότερων προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορονοϊού SARS-CoV-2.

Αναλυτικά η απόφαση αφορά στις ξεναγήσεις-διαδρομές που έχουν προγραμματιστεί για τις ημέρες: Σάββατο 14 Μαρτίου (Σταυροδρόμι πολιτισμών), Κυριακή 15 Μαρτίου (Σπήλαιο Περάματος-Λιγκιάδες), Τετάρτη 18 Μαρτίου (Αρχαιολογικό Μουσείο-Αρχαιολογικό Χώρο Δωδώνης), Κυριακή 22 Μαρτίου (Στα Μοναστήρια του Νησιού) και Τρίτη 31 Μαρτίου (Αρχαιολογικό Μουσείο-Αρχαιολογικό Χώρο Δωδώνης).

 

Ακυρώνει εκδήλωση ο ΟΠΚΠΙ

Το Δ.Σ του Ομίλου Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού Ιωαννίνων λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα σχετικά με την διάδοση του κορωνοϊού αποφάσισε την αναβολή της επόμενης εκδήλωσης στις 16 Μαρτίου με ομιλήτρια την κ. Μαρία Ευθυμίου.

 

Εκδηλώσεις των Πολυτέκνων

Από το σύλλογο πολυτέκνων Ν. Ιωαννίνων ανακοινώνεται ότι αναβάλλονται λόγω του κορωνοϊού:

  • Η τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή  15 Μαρτίου 2020 στο Τεχνικό Επιμελητήριο.
  • Η ομιλία – μάθημα Μαρτίου, η οποία είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, στο Καμπέρειο Πνευματικό Ίδρυμα με θέμα: « Μύθοι και αλήθειες για το Φιλελληνικό Κίνημα κατά την επανάσταση του ‘21«και ομιλητή τον κ. Χάρη Λεοντάρη, φιλόλογο – συγγραφέα.

 

Show Buttons
Hide Buttons