Πόσο θα στοιχίσει το δεύτερο (τρίτο) κλειστό;

Πόσο θα στοιχίσει το δεύτερο (τρίτο) κλειστό;

Με αφορμή την απάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, σε ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την κατασκευή ενός νέου κλειστού γυμναστηρίου στα Γιάννενα, το θέμα του «δεύτερου κλειστού» τέθηκε για μια ακόμα φορά στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης από την πλευράς της αντιπολίτευσης.

Το θέμα έθεσε πρώτος ο πρώην Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας που μίλησε για «επανειλημμένα fake news» αναφερόμενος σε δηλώσεις του Δήμαρχου ο οποίος δημοσίως είχε φτάσει τον προϋπολογισμό για την ανέγερση ενός νέου κλειστού στην περιοχή του Βοτανικού στα 17 εκ. ευρώ, όπως είπε ο κ. Μπέγκας, χωρίς να έχει την παραμικρή ενημέρωση για τη μελέτη του έργου.

Για το θέμα ζήτησε ενημέρωση και ο Λάζαρος Νάτσης.

Στην απάντησή του ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ υποστήριξε πως το κόστος του έργου προϋπολογίζεται στα 13 εκατ. ευρώ. Τόνισε πως μετά την δημοσιοποίηση της απάντησης Αυγενάκη, επικοινώνησε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και ο τελευταίος του είπε πως δεν έχει ουδέποτε τοποθετηθεί για το δεύτερο κλειστό. Ζήτησε εξηγήσεις και από τη γενική γραμματέα του Υπουργείου ο Δήμαρχος.

Μετά από εξειδίκευση της δαπάνης, το κόστος του έργου είναι μέχρι 13 εκατ. ευρώ, τόνισε ο κ. Ελισάφ. 

Show Buttons
Hide Buttons