Σίγουρος για τις «κορδέλες» των μεγάλων έργων ο Θωμάς Μπέγκας… Eν καιρώ οι συνεργασίες (βίντεο)

Σίγουρος για τις «κορδέλες» των μεγάλων έργων ο Θωμάς Μπέγκας… Eν καιρώ οι συνεργασίες (βίντεο)

Δεν είναι της λογικής των «κορδελών» ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το αν θα είναι αυτή η δημοτική αρχή που θα κόψει τις κορδέλες των έργων αποχέτευσης, ύδρευσης και βελτίωσης των υποδομών του βιολογικού καθαρισμού των Ιωαννίνων, στις οποίες ήταν αφιερωμένη η συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής, με τους Θανάση Μανταλόβα και Μάκη Χρυσοστόμου.

Οι κορδέλες και για τα τρία έργα, της επέκτασης του βιολογικού καθαρισμού και των δικτύων αποχέτευσης, όπως και η αναβάθμιση του υφιστάμενου βιολογικού καθαρισμού «θα γίνουν με παρούσα δημοτική αρχή» σημείωσε ο Δήμαρχος.

Αυτό σημαίνει πρόβλεψη για νίκη της «Ενότητας Πολιτών» στις εκλογές του Μαΐου.

Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του αντιδημάρχου Θανάση Μανταλόβα περί συνεργασιών, δεν έδειξε να συμμερίζεται την άποψη του συνεργάτη του που ανέδειξε την προοπτική συνεργασίας με τον Μωυσή Ελισάφ και τόνισε πως αφενός η παράταξη είναι ανοιχτή, προφανώς και είναι έτοιμη για κάθε μορφής διαλόγου, αλλά αρνήθηκε πως είναι καιρός για τέτοιες συζητήσεις, εννέα μήνες πριν τις εκλογές και έναν χρόνο πριν την ολοκλήρωση του έργου της δημοτικής αρχής. «Προτεραιότητα της δημοτικής αρχής με επικεφαλής το Θωμά Μπέγκα», είπε ο Δήμαρχος για τον εαυτό του, «είναι να ολοκληρώσει το πρόγραμμα έργων που έχει σχεδιάσει. Όλα τα άλλα θα έλθουν στο χρόνο που πρέπει».

Show Buttons
Hide Buttons