Σαλπίζει Πανηπειρώτικη επανάσταση κατά της αναδιάρθρωσης η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία»

Σαλπίζει Πανηπειρώτικη επανάσταση κατά της αναδιάρθρωσης η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία»

Σε μαζική αντίδραση ενάντια στην αδικία που οδηγεί στον «Άγιαξ της Ηπείρου» εκτός «σαλονιών» της Super League καλεί Υπουργούς, Βουλευτές, Περιφερειάρχες (sic) και Δήμαρχους η παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία».

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με την παράταξη του Νίκου Γκόντα «ήταν το αποκορύφωμα της δίωξης του θρυλικού ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ από όλους εκείνους που κόπτονται για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου».

Η δημοτική παράταξη κατηγορεί τη διαιτησία πως τίναξε τον αγώνα στον αέρα, «εκδικούμενη την έως πρόσφατα καλή πορεία της ομάδας». «Δυστυχώς, ξαναζούμε γεγονότα παρελθόντων χρόνων όπου και τότε οι «παράγκες» κανόνιζαν το πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να υφίσταται η ομάδα μας απηνείς διωγμούς. Η αντίδραση μας, ως Ηπειρώτες, πρέπει να είναι καθολική και απ’ αυτήν δεν πρέπει να λείπει κανείς» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Η πρόταση της παράταξης του Νίκου Γκόντα είναι: «Να σταματήσει πάραυτα εδώ και τώρα η δήθεν εξυγίανση του ποδοσφαίρου μέσω της περιβόητης αναδιάρθρωσης, όταν δεν γίνεται καμιά προσπάθεια εξυγίανσης στον χώρο τη διαιτησίας της, οποίας θύμα είναι η ομάδα μας».

Show Buttons
Hide Buttons