Σε ενδοπαραταξιακή δοκιμασία το «Γιάννενα Τώρα» στις 26 Σεπτέμβρη

Σε ενδοπαραταξιακή δοκιμασία το «Γιάννενα Τώρα» στις 26 Σεπτέμβρη

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στο ξενοδοχείο Olympic…

H παράταξη «Γιάννενα Τώρα» όρισε να συνεδριάσει για έκτακτη γενική συνέλευση, με στόχο τον καθορισμό της εκλογικής στρατηγικής της.
Βάσει των καταστατικών της ισχυόντων, στη συνεδρίαση αναμένεται να τεθεί θέμα επαναβεβαίωσης της εμπιστοσύνης των μελών της παράταξης στο πρόσωπο του επικεφαλής, Άρη Μπαρτζώκα.

Ή μπορεί και να μην πλειοψηφίσει η άποψη ότι ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων πρέπει να συνεχίσει να ηγείται της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης. Στην περίπτωση αυτή, θα ανοίξει μια διαδικασία λίγων ημερών για την εκδήλωση ενδιαφέροντος από όσους επιθυμούν να διεκδικήσουν την ηγεσία της παράταξης και στο τέλος της προθεσμίας θα ολοκληρωθούν οι ενδοπαραταξιακές διεργασίες.

Στη φάση αυτή, υπάρχουν στελέχη που επιθυμούν να ηγηθούν της παράταξης πέραν του Άρη Μπαρτζώκα, αρκεί η πλειοψηφία των μελών του «Γιάννενα Τώρα» να κρίνει πως κάπου εδώ πρέπει να πάψει η ηγεσία του Άρη Μπαρτζώκα.

Το θέμα της αυτόνομης καθόδου της παράταξης στις εκλογές, είναι ίσως το πιο ξεκάθαρο δεδομένο για την παράταξη με τους δύο δημοτικούς συμβούλους. Οτιδήποτε άλλο, αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε δύο εβδομάδες.

Show Buttons
Hide Buttons