Σε θετικό κλίμα συνάντηση της Δημ. Αρχής Ζίτσας με τη Διοίκηση της ΔΕΥΑI

Σε θετικό κλίμα συνάντηση της Δημ. Αρχής Ζίτσας με τη Διοίκηση της ΔΕΥΑI

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Ιωαννίνων Άρη Μπαρτζώκα το πρωί της Τετάρτης (06/11/2019).

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου στην Ελεούσα με πρωτοβουλία του προέδρου της ΔΕΥΑΙ, συμμετείχαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Φώτης Ράρρας, ο εκπρόσωπος του Δήμου Ζίτσας στο ΣΥΔΛΙ Παναγιώτης Λιάκος, ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Στέφανος Μάντζιος και ο Γενικός Διευθυντής Νίκος Σωτηριάδης και τέθηκαν επί τάπητος όλα τα «ανοιχτά» ζητήματα που απασχολούν τους δύο φορείς.

Η συζήτηση έγινε σε θετικό κλίμα και οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που αφορούν στο αποχετευτικό δίκτυο ακαθάρτων της Δ.Κ. Ελεούσας, στη λειτουργία του εργοστασίου βιολογικού καθαρισμού, καθώς και ζητήματα που απασχολούν το Δήμο, τη ΔΕΥΑΙ και το ΣΥΔΛΙ. Ταυτόχρονα, δεσμεύτηκαν πως το προσεχές διάστημα θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση για να βρεθούν οριστικές λύσεις για τα χρονίζοντα θέματα που απασχολούν το Δήμο Ζίτσας και τη ΔΕΥΑΙ, προς όφελος των πολιτών.    

Show Buttons
Hide Buttons