Σε Καχριμάνη και Μπέγκα ο Γ. Καμίνης

Σε Καχριμάνη και Μπέγκα ο Γ. Καμίνης

Τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη και το Δήμαρχο Ιωαννιτών επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του «Κινήματος Αλλαγής», Γιώργος Καμίνης.

Κατά τη συνάντηση στην Περιφέρεια, έγινε συζήτηση για θέματα της Αυτοδιοίκησης, ενώ ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε και στη προσφορά των Ηπειρωτών Εθνικών Ευεργετών στο Έθνος και ειδικότερα στην πόλη της Αθήνας.

 

Στο Δημαρχείο…

Στο Δημαρχείο της πόλης υποδέχτηκε το συνάδελφό του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.

Οι δύο τους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για θέματα της αυτοδιοίκησης, αλλά και της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

«Η σχέση μας με τον Γιώργο Καμίνη ξεκίνησε με την αρχή της θητείας μας στην προσπάθεια που κάναμε να συγκροτήσουμε μια αυτοδιοικητική παράταξη στην ΚΕΔΕ με κύριο άξονά της την αντίληψη που έχουμε για μια ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση», ανέφερε σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Μπέγκας.

Από την πλευρά του ο κ. Καμίνης αναφέρθηκε στη νέα του ιδιότητα με την οποία βρέθηκε στα Γιάννενα, δηλώνοντας «πάντα ευπρόσδεκτος στο Δημαρχείο της πόλης».

«Ανοιγόμαστε στον κόσμο γιατί πρέπει να ετοιμάσουμε την επόμενη μέρα για τη χώρα. Πρέπει να προχωρήσουμε με ένα τρόπο καινοτόμο απέναντι στην κοινωνία. Τα κόμματα πια δεν επιβάλουν τις απόψεις τους την κοινωνία. Οι εποχές αυτές έχουν παρέλθει. Γι’ αυτό είμαι εδώ, να μιλήσω και να ακούσω αυτοδιοικητικούς, στελέχη του Κινήματος Αλλαγής και τον κόσμο των Ιωαννίνων για την αλλαγή που πρέπει να υπάρξει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καμίνης.

Show Buttons
Hide Buttons