Σε χρονική επέκταση των πτήσεων από Αθήνα προς Άκτιο προχωρά η Aegean

Σε χρονική επέκταση των πτήσεων από Αθήνα προς Άκτιο προχωρά η Aegean

Την επιμήκυνση της καλοκαιρινής περιόδου πέραν της 22ας Σεπτεμβρίου, που ισχύει σήμερα, για την αεροπορική γραμμή Πρέβεζας – Ακτίου, ζήτησε από υψηλόβαθμα στελέχη της Aegean Airlines ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτου Ιωάννου, σε συνάντηση που πραγματοποίησε μαζί τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ιωάννου είχε συνάντηση με τις Ει. Σιδηροπούλου, Δ/ντρια πωλήσεων Βορείου Ελλάδας και Ιονίων Νήσων και Έλλη Πολίτου, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ της αεροπορικής εταιρείας και συζήτησε διεξοδικά μαζί τους για τα οφέλη που έχει αποκομίσει η περιοχή από την σύνδεση του αεροδρομίου Πρέβεζας- Ακτίου με την Αθήνα (Ελευθέριος Βενιζέλος) από το 2015, αλλά και τις δυνατότητες περαιτέρω ενίσχυσης της αεροπορικής σύνδεσης Αθήνα- Πρέβεζα- Αθήνα.

Ειδικότερα, ο κ. Ιωάννου ζήτησε για φέτος την επιμήκυνση της καλοκαιρινής περιόδου πέραν από τις 22 Σεπτεμβρίου που ισχύει, ενώ για την επόμενη χρονιά τόνισε την αναγκαιότητα για την έγκαιρη έναρξη των δρομολογίων από αρχές Μαΐου αλλά και την αύξηση του αριθμού των εβδομαδιαίων πτήσεων.

Ο κ. Ιωάννου δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνάντηση με τα στελέχη της Aegean, καθώς η εταιρεία τον έχει ήδη ενημερώσει ότι ικανοποιείται το αίτημα της επέκτασης της καλοκαιρινής σεζόν έως 13 Οκτωβρίου με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις και μάλιστα σε προνομιακή τιμή. «Αντιλαμβανόμαστε τα οφέλη που αποκομίζει η περιοχή μας από την εξέλιξη αυτή. Ενισχύεται η σύνδεσή μας με το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας, συμβάλλοντας στη διευκόλυνση της τοπικής ταξιδιωτικής αγοράς αλλά και την αύξηση της επισκεψιμότητας από όλον τον κόσμο, μέσω του αεροδρομίου της Αθήνας. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία και συζητήσεις με την Aegean, έχουμε καταθέσει εγκαίρως τις προτάσεις μας και αναμένουμε τις αποφάσεις τους για την επόμενη χρονιά ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού» τόνισε ο κ. Ιωάννου.

Show Buttons
Hide Buttons