Σπ. Ριζόπουλος: «Μεταχειρισμένο το «καινούργιο» γήπεδο στην Ήπειρο»;

Σπ. Ριζόπουλος: «Μεταχειρισμένο το «καινούργιο» γήπεδο στην Ήπειρο»;

Με την ευφυή τίτλο «Μεταχειρισμένο το «καινούργιο» γήπεδο στην Ήπειρο» η παράταξη του Σπύρου Ριζόπουλου «Ορίζοντες Ηπείρου» υποδέχεται τις σημερινές ανακοινώσεις του Περιφερειάρχη Ηπείρου για την προοπτική εγκατάστασης μιας προκατασκευασμένης κατασκευής γηπέδου σε περιοχή των Ιωαννίνων, ως δεύτερου κλειστού… αντί της ανέγερσης ενός νέου οικοδομήματος.

Η παράταξη του περιφερειακού συμβουλίου τονίζει σε ανακοίνωσή της πως «Οι ανάγκες για αθλητικές υποδομές στην Ήπειρο, είναι μεγάλες και δεδομένες, παρά τις όποιες προσπάθειες έγιναν τα τελευταία χρόνια, με εμβαλωματικές λύσεις τύπου «αίθουσα βαρέων αθλημάτων», η οποία από αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε, δεκαπέντε χρόνια μετά…». «Έτσι λοιπόν» προσθέτει, «αντί για δέκα γήπεδα που θα έπρεπε να έχει πάρει η Ήπειρος τα τελευταία χρόνια καταλήξαμε στο γεγονός ότι τελικά θα παραλάβουμε ένα μεταχειρισμένο γήπεδο προκάτ».

Την ευθύνη για τις ελλιπείς αθλητικές υποδομές αποδίδει η παράταξη Ριζόπουλου σε όλο το πολιτικό προσωπικό που πέρασε διαχρονικά από την Ήπειρο, συμπεριλαμβανομένου ασφαλώς και του νυν Περιφερειάρχη και επί οχταετία Νομάρχη Ιωαννίνων, «γιατί όλοι τους δεν διεκδίκησαν αυτά που οφείλονταν στην περιοχή και έτσι πόροι κατανέμονταν ανισοβαρώς στους Νομούς που είχαν ισχυρότερους πολιτικούς εκπροσώπους».

Η ανακοίνωση καταλήγει στο εξής συμπέρασμα – προειδοποίηση: «Τη στιγμή που η προηγούμενη κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για την κατασκευή δεύτερου κλειστού γυμναστηρίου στα Γιάννενα, σε έκταση που παραχωρεί ο Δήμος Ιωαννιτών, και για το οποίο έργο ο Περιφερειάρχης Ηπείρου με τη λογική του «κατόπιν ενεργειών μου», έχει μιλήσει αρκετές φορές από τις μέρες των εκλογών και μετά, μόνο ως αστείο ακούμε τις σημερινές δηλώσεις του κ. Καχριμάνη για τις εναλλακτικές που του προτείνει ο Υπουργός Ανάπτυξης. Τα 15 εκατ. ευρώ που όπως λέει ο Περιφερειάρχης είναι το εκτιμώμενο κόστος για ένα καινούργιο δεύτερο κλειστό, δεν είναι καθόλου απαγορευτικά για την τόσο αδικημένη Ήπειρο».

Show Buttons
Hide Buttons