Στα δικαστήρια για το «νισάφ Αλέκο»

Στα δικαστήρια για το «νισάφ Αλέκο»

Προειδοποιεί για το προεκλογικό σποτ της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» με τη γιαγιά που λέει «νισάφ Αλέκο»… τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η παράταξη του Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη, να μην προβούν στη μετάδοσή του, γιατί εκφεύγει των κανόνων που θέτει το ΕΣΡ για τις εκλογές.

Δείτε το επίμαχο βίντεο εδώ

Η πρωταγωνίστρια του βίντεο, μια ηλικιωμένη γιαγιά σε ένα χωριό της Ηπείρου, λέει… «νισάφ» στον Αλέκο, δηλαδή, τον Περιφερειάρχη, για πολλά χρόνια, κοντά τρεις δεκαετίες που εκλέγεται στην τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού της περιοχής. Παράλληλα, η γιαγιά αναφέρει πως ο Περιφερειάρχης τακτοποίησε τα παιδιά του, όχι όμως η ίδια. 

Το εν λόγω τηλεοπτικό σποτ, που κατατάσσεται ως αρνητική διαφήμιση υπό τον τίτλο «νισάφ Αλέκο» κατά το περιεχόμενο του, πέραν των άλλων στοιχείων, εμπεριέχει σύμφωνα με τη γνωστοποίηση της παράταξης «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου», παράνομα και κακόβουλα, με έντεχνο τρόπο, στοιχεία που αναφέρονται στα μέλη της οικογένειας του νυν και εκ νέου υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, που ουδόλως σχετίζονται με το πλαίσιο πολιτικής αντιπαράθεσης, όπως οριοθετείται από το νόμο και το ΕΣΡ.

Το σποτ προβάλλεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η παράταξη της απερχόμενης περιφερειακής αρχής προειδοποιεί τα τοπικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα τις τοπικές τηλεοράσεις… να μην το προβάλλουν ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα και κυρώσεις από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, ενώ σε ό,τι αφορά τον καθ’ αυτό προεκλογικό αγώνα, ο κ. Καχριμάνης επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματός του για τον αντίπαλό του.

Show Buttons
Hide Buttons