Στο Δ. Δημητρίου η Φ. Γεννηματά: Του ευχήθηκε την ψήφο των προοδευτικών πολιτών

Στο Δ. Δημητρίου η Φ. Γεννηματά: Του ευχήθηκε την ψήφο των προοδευτικών πολιτών

Κρίσιμες εκλογές μπροστά και για την Ευρώπη, για την Αυτοδιοίκηση και για την Ελλάδα. Αυτό τόνισε προσερχόμενη στο εκλογικό κέντρο της παράταξης του Δημήτρη Δημητρίου «Ήπειρος Όλον», η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Στο πλαίσιο της προγραμματισμένης ομιλίας της στα Γιάννενα για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, το απόγευμα της Πέμπτης, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Ήπειρος Όλον» και ευχήθηκε οι προοδευτικοί πολίτες να δώσουν τη νίκη των Περιφερειακών εκλογών, στο Δημήτρη τη Δημητρίου.

«Και εδώ στην Περιφέρεια έχουμε έναν άξιο υποψήφιο που στηρίζουμε, την παράταξη «Ήπειρος Όλον», για όλους με ισότητα, με αλληλεγγύη, με ανάπτυξη, με προοπτική, με θέσεις εργασίας. Αυτό είναι το σχέδιό μας, εμείς δώσαμε πνοή και ουσία στην Αυτοδιοίκηση και γι’ αυτό στηρίζουμε υποψήφιους που έχουν αυτά τα προσόντα και μπορούν να ανταποκριθούν αυτή την κρίσιμη ώρα, η Περιφέρεια να είναι πρωταγωνιστής στην ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή» σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Τα μηνύματα των πολλών εκλογών

Αναφερόμενη στις πολλαπλές εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου όσο και στη «μητέρα των μαχών» που θα είναι οι εθνικές εκλογές, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε πως «Το μήνυμα είναι ένα και είναι ένα μήνυμα αλλαγής και για την Ευρώπη και για την Ελλάδα: ψήφος στο ΚΙΝΑΛ τώρα!»…

 

Υποδοχή με δώρα

Την Φώφη Γεννηματά υποδέχτηκαν στην είσοδο του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Ήπειρος Όλον», ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Άλκης Λάνταβος, μαζί με τον επικεφαλής του συνδυασμού που στηρίζει το ΚΙΝΑΛ για την Περιφέρεια Ηπείρου, Δημήτρη Δημητρίου. Της έδωσαν δυο συμβολικά δώρα.

Την κ. Γεννηματά ακολουθούσε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης ενώ πέραν των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης, παρόντες ήταν υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ και ο Γιαννιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής, Σάκης Τζαλαλής.

Show Buttons
Hide Buttons