Στο Επιμελητήριο κλιμάκιο της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή»

Στο Επιμελητήριο κλιμάκιο της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή»

Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δρ. Δημήτριου Δημητρίου επισκέφθηκε στο Γραφείο του στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων, την Τρίτη κλιμάκιο της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» υπό τον υποψήφιο Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Μωυσή Ελισάφ.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος παρουσίασε το εν γένει πρόγραμμα του συνδυασμού του και εστίασε ιδιαίτερα στις προγραμματικές του διατάξεις για την επιχειρηματικότητα και τους επιχειρηματίες της πόλης σε όλους του τομείς, αλλά και με μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης τελών και φόρων. Τόσο ο ίδιος και οι παρόντες υποψήφιοι, αναγνώρισαν την σημασία της επιχειρηματικότητας και ζήτησαν την συνεργασία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ευχαρίστησε για την επίσκεψη του συνδυασμού και παρουσίασε από την επιμελητηριακή πλευρά τις ανάγκες της τοπικής Επιχειρηματικότητας, την ανάγκη για ισονομία – ισοπολιτεία και δίκαιη εφαρμογή των Νόμων, μη παραλείποντας να τονίσει ιδιαίτερα την ξεχωριστή αποστολή των δύο φορέων, Επιμελητηρίου – Δήμου και ζήτησε τον σεβασμό του Επιμελητηριακού ρόλου στη τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη.

Κατά την συνάντηση παραβρέθηκε,ο Ά Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Μήτσης.

Η επίσκεψη έκλεισε με κοινές υποσχέσεις για Αναπτυξιακή Συνεργασία και Πρωτοβουλίες υπέρ της Τοπικής Επιχειρηματικότητας.

Show Buttons
Hide Buttons