Στο πλευρό του «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ» Δήμος και Περιφέρεια – Συντονισμένα «πυρά» κατά του ΠΕΑΚΙ (βίντεο)

Στο πλευρό του «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ» Δήμος και Περιφέρεια – Συντονισμένα «πυρά» κατά του ΠΕΑΚΙ (βίντεο)

Η κόντρα με την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ στιγμάτισε όπως ήταν αναμενόμενο την ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, το απόγευμα της Παρασκευής. Οι βραβεύσεις των αθλητών του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στα διάφορα αθλήματα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα και τα πυρά της διοίκησης του σωματείου και όχι μόνο, επικεντρώθηκαν στους διοικούντες το Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Η εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο φυσικό χώρο ου ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στη Λιμνοπούλα άλλαξε τελευταία στιγμή προγραμματισμό, γιατί η Επιτροπή Διοίκησης κλιμάκωσε την αντίδρασή της προς το σύλλογο των Ολυμπιονικών, θεωρώντας πως με τη στάση του δεν τηρεί όσες υποχρεώσεις πληρούν τα αθλητικά σωματεία που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Τάσος Λάγκας αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ομιλίας του, σε ένα αρνητικό θέμα και όχι στις επιδόσεις των αθλητών του συλλόγου.

Στη συνέχεια ο κ. Λάγκας αναφέρθηκε στα προβλήματα του ερασιτεχνικού αθλητισμού και στην απουσία χρηματοδότησης.

Επικουρικά στα πυρά του προέδρου όμως, προς τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ, ήλθαν οι εκπρόσωποι του Δήμου Ιωαννιτών και της Περιφέρειας Ηπείρου.

Ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Παπαδιώτης, ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας και ο περιφερειακός σύμβουλος της πλειοψηφίας και πρώην αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Καραμπίνας στιγμάτισαν τη συμπεριφορά της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ για τη σύγκρουσή της με ένα ιστορικό σωματείο που έχει κάνει περήφανα τα Γιάννενα πολλές φορές. Απαράδεκτη και ντροπή ήταν μερικές από τις λέξεις που χρησιμοποίησαν οι παραπάνω αιρετοί.

Show Buttons
Hide Buttons