Συγχαρητήρια για τον πρωταθλητή ΝΟΙ

Συγχαρητήρια για τον πρωταθλητή ΝΟΙ

Ο Δήμος απευθύνει τα θερμά του συγχαρητήρια στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων ο οποίος αναδείχθηκε και πάλι πρωταθλητής Ελλάδος.

«Οι αθλητές του ΝΟΙ, μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες όπως αυτές που ζήσαμε και ζούμε όλοι εξαιτίας της πανδημίας, απέδειξαν ότι η σκληρή δουλειά, η συνέπεια και η αφοσίωση στο στόχο  είναι εφόδια που οδηγούν στην κορυφή.

Η Διοίκηση, οι προπονητές και όλοι οι αθλητές που μετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συνέχισαν την μακρά παράδοση που έχει η πόλη μας στην κωπηλασία.

Μας έκαναν περήφανους. Είμαστε βέβαιοι ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες, σημαντικότερες διακρίσεις» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ από την άλλη, συγχαίρει τους αθλητές, τους προπονητές και τη Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, για την σημαντική επιτυχία να αναδειχθεί ο σύλλογος Πρωταθλητής, στο 86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.

«Οι κωπηλάτες του ΝΟΙ, χάρη στη σκληρή και μεθοδική δουλειά βρέθηκαν και πάλι στον «θρόνο» του Πρωταθλητή Ελλάδος στην Κωπηλασία, κάτι που φυσικά γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση όλους μας, ενώ επίσης κατάφεραν να πάρουν και την τρίτη θέση στον πίνακα των μεταλλίων, συγκεντρώνοντας 18 μετάλλια εκ των οποίων 6 χρυσά, 10 ασημένια και 2 χάλκινα.

Η Επιτροπή Διοίκησης στέκεται αρωγός στις προσπάθειες και της κωπηλασίας, για ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Show Buttons
Hide Buttons