Συζήτηση Συναδινού – Μπέγκα με φόντο το δεύτερο κλειστό

Συζήτηση Συναδινού – Μπέγκα με φόντο το δεύτερο κλειστό

Δελτίο τύπου για τη συνάντησή του το απόγευμα της Τετάρτης, με το Δήμαρχο Ιωαννιτών Θωμά Μπέγκα εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός που βρίσκεται στα Γιάννενα ενόψει του 27ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης ανδρών-γυναικών που διεξάγεται στο κολυμβητήριο του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα Γιάννενα ο κ. Συναδινός συναντήθηκε σήμερα με τον Δήμαρχο Ιωαννιτών Θωμά Μπέγκα παρουσία του αντιπροέδρου του ΠΕΑΚΙ Σπύρου Ντάνη και συζήτησαν για την πορεία των αθλητικών έργων στην περιοχή που έχουν εδώ και καιρό σχεδιαστεί σε συνεργασία με τον Δήμο. Το πρώτο αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση του ΠΕΑΚΙ και την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματος σε οικόπεδο του Δήμου, για το οποίο έχει ήδη ληφθεί απόφαση παραχώρησης από το δημοτικό συμβούλιο.

Το δεύτερο αφορά τη δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου αθλοπαιδιών, πάλι σε οικόπεδο του Δήμου το οποίο εδώ και πολλές δεκαετίες προοριζόταν γι’ αυτόν το σκοπό. Λεπτομέρειες για το θέμα αυτό δεν περιλαμβάνονται στο δελτίο τύπου.

 

Δηλώσεις την Πέμπτη

Σε δηλώσεις του τώρα, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο κ. Συναδινός δεν πρόσφερε πολλά στις γνώσεις μας για την τύχη του εξαγγελθέντος από τον Πρωθυπουργό έργου στα Γιάννενα… «Eίμαστε σε μία φάση να ανταλλαγούν επιστολές για να έλθουν μηχανικοί και να αποτυπώσουν το σχέδιο που υπάρχει ώστε να γίνει ένα στάδιο 3.500 θέσεων, αντίστοιχο αυτό της Πάτρας» είπε μόνο ο κ. Συναδινός στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, έχοντας δίπλα του τον Σπύρο Ντάνη από τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ.

Οι δηλώσεις του γενικού γραμματέα έδειξαν μια προφανή διάθεση να διαφημίσει προεκλογικά τα έργα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με τα ισόποσα κατανεμημένα κονδύλια σε όλη τη χώρα και έκανε αναφορά στο τελευταίο ΠΔΕ του οποίου στην πρώτη φάση εντάχθηκε ο φωτισμός του γηπέδου της Λιμνοπούλας. Είναι η τελευταία από τις παρεμβάσεις για το συγκεκριμένο χώρο και θα υλοποιηθεί το έργο πάρα πολύ γρήγορα, σημείωσε.

Συνεχάρη τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ που έχει να παρουσιάσει ένα θαυμαστό έργο, όπως σημείωσε και άφησε ανοιχτές προσδοκίες για προσλήψεις στο ΠΕΑΚΙ.

Show Buttons
Hide Buttons