Συλλήψεις για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών

Συλλήψεις για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών

Συνελήφθησαν χθες (15-07-2019) το μεσημέρι, στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης  Μαστοροχωρίων αντίστοιχα, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 26 και 34 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε ο  26χρονος αλλοδαπός, προέκυψε ότι μετέφερε παράνομα προς το εσωτερικό της χώρας, δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 41 και 15 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομίμων διατυπώσεων παραμονής στη χώρα.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε ο  34χρονος αλλοδαπός, προέκυψε ότι μετέφερε παράνομα προς το εσωτερικό της χώρας, δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 19 και 18 ετών, οι οποίοι στερούνταν τις νόμιμες διατυπώσεις παραμονής στη χώρα ενώ σε βάρος του 18χρονου εκκρεμούσε επιπρόσθετα μέτρο απαγόρευσης εισόδου.

Κατασχέθηκαν συνολικά δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου.

Τέλος, συνελήφθη, χθες (15-07-2019) το βράδυ σε ορεινή περιοχή στον Πωγωνίσκο Κεφαλοβρύσου, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 44χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, ποινής φυλάκισης 15 μηνών, για παράβαση του Νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας. 

Show Buttons
Hide Buttons