Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Φ. Τσουμάνη

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Φ. Τσουμάνη

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Φίλιππου Τσουμάνη από την Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία.

Στο μήνυμα της δημοτικής παράταξης τονίζονται τα εξής: «Ένας πολύ καλός φίλος, ένας εξαίρετος συνάδελφος, δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Ιωαννιτών, ο Φίλιππος Τσουμάνης, από σήμερα δεν είναι πια ανάμεσα μας. 

Πήρε το δρόμο για το μακρινό και χωρίς γυρισμό ταξίδι σκορπώντας την θλίψη στην αγαπημένη του οικογένεια πρώτα και σε ολόκληρη την Γιαννιώτικη κοινωνία, την οποία με συνέπεια υπηρέτησε από οποιοδήποτε μετερίζι βρέθηκε. Με πάθος δόθηκε στην ιατρική επιστήμη και στον χώρο της αυτοδιοίκησης μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του. Πρωτοπόρος με ό,τι καταπιάστηκε αφήνοντας το στίγμα απο όπου κι αν πέρασε. Υπηρετήσαμε μαζί επί πολλά χρόνια τον θεσμό της αυτοδιοίκησης από διαφορετικές παρατάξεις αλλά πάντα με κοινό στόχο που δεν ήταν άλλος από το κοινό καλό των πολιτών της πρωτεύουσας της Ηπείρου.

Μέχρι την τελευταία  του στιγμή επιδίωκε να είναι δίπλα στους πολίτες, που είχαν την ανάγκη της φροντίδας του φορέα, που για πολλά χρόνια υπηρέτησε και ο λόγος για τον ΟΚΠΑΠΑ, ο οποίος ήταν ο φορέας του δήμου που είχε την ευθύνη κυρίως της κοινωνικής προσφοράς. Μια φωνή λιγότερη στο δημοτικό συμβούλιο που σαν στόχο είχε την προσφορά. Θα λείψει ο φίλος Φίλιππας σε όλους μας. Θα αφήσει όμως τεράστιο κενό στην οικογένεια του.

Ο πρώην δήμαρχος Ιωαννίνων και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας κ. Νίκος Γκόντας, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης απευθύνουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Θα τον θυμόμαστε όλοι».

Show Buttons
Hide Buttons