Συνάντηση εργασίας Αμυρά με τον Υφυπουργό Τουρισμού

Συνάντηση εργασίας Αμυρά με τον Υφυπουργό Τουρισμού

Συνάντηση εργασίας είχε ο Βουλευτής Ιωαννίνων, κ. Γιώργος Αμυράς, με τον Υφυπουργό Τουρισμού, κ. Μάνο Κόνσολα, στο Υπουργείο Τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Βουλευτής Ιωαννίνων συζήτησε με τον Υφυπουργό Τουρισμού για τα θέματα της τουριστικής εκπαίδευσης και την ανάγκη αναβάθμισής της στη χώρα μας.

Ο κ. Αμυράς κατέθεσε τις προτάσεις του για τη σύνδεση της τουριστικής εκπαίδευσης με την τουριστική υπεραξία της χώρας και τη δυνατότητα ανάδειξης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στα Ιωάννινα.

Ο Υφυπουργός Τουρισμού ενημέρωσε τον Βουλευτή Ιωαννίνων για το υπό επεξεργασία νομοσχέδιο της τουριστικής εκπαίδευσης το οποίο θα προβλέπεται η συνολική αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης με εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων δομών και προγραμμάτων σπουδών καθώς και τη σύνδεση με την αγορά εργασίας.

Παράλληλα έγινε εκτενής συζήτηση για την ανάγκη να αποκτήσουν η Ήπειρος και τα Ιωάννινα  μια  ισχυρή και αυτόνομη τουριστική ταυτότητα, με την επένδυση στην ποιότητα και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, και την αξιοποίηση του μοναδικού φυσικού, ιστορικού και πολιτιστικού κεφαλαίου της περιοχής.

Show Buttons
Hide Buttons