Συνεργασία Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και ΟΚΠΑΠΑ για τα μέλη των ΚΑΠΗ

Συνεργασία Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και ΟΚΠΑΠΑ για τα μέλη των ΚΑΠΗ

Στην απαρχή μιας συνεργασίας υπέρ της τοπικής κοινωνίας και εν μέρει υπέρ των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Ιωαννιτών βρίσκεται ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Ιωαννιτών μαζί με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων.

Οι εκπρόσωποι των δύο φορέων, Δημήτρης Δημητρίου και Δημήτρης Πάνου έδωσαν τα χέρια την Παρασκευή το πρωί, στην πρώτη τους συνάντηση για το θέμα αυτό.

Υπάρχει μια κατ’ αρχήν συμφωνία, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημήτρης Πάνου, υπέρ των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου μας να μπορέσουν να έχουν βοήθεια στη δύσκολη καθημερινότητα. Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές συζήτησαν για το κατά πόσο θα μπορούσαν οι εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης που είναι μέλη του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων να προχωρήσουν σε εκπτώσεις για τα μέλη των ΚΑΠΗ που διαθέτουν κάρτα μελών.

Αυτό προφανώς χρειάζεται να εξασφαλίσει και τη σύμφωνη γνώμη των επιχειρηματιών, γι’ αυτό και σήμερα οι δύο πλευρές έμειναν στην κατ’ αρχήν συμφωνία και οι λεπτομέρειες αυτής της συνεργασίας πρόκειται να καθοριστούν στη συνέχεια του διαλόγου.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Δημητρίου ανέφερε πως το Επιμελητήριο Ιωαννίνων έχει δείξει την κοινωνική του ευαισθησία και το κοινωνικό του προφίλ εδώ και αρκετά χρόνια, βοηθώντας σε δράσεις όπως τα συσσίτια της πόλης και η δράση της ΕΛΕΠΑΠ. «Με αυτό σα γνώμονα, υπάρχουν αρκετοί συνάδελφοι που βρίσκονται σε δύσκολη θέση έχοντας αποχωρήσει από την εργασία τους και το Επιμελητήριο θέλει να ανοίξει ένα δίαυλο επικοινωνίας με τον ΟΚΠΑΠΑ για να βοηθήσει τα πρώην μέλη του» τόνισε.

Show Buttons
Hide Buttons