Συντηρήσεις σχολείων, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους

Συντηρήσεις σχολείων, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, γίνονταν στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ιωαννιτών, συντηρήσεις στα κτίρια.

Σε αυτό βοήθησαν κατά την περασμένη σχολική χρονιά και οι οχταμηνίτες που προσλήφθηκαν μεσούσης της χρονιάς και εκτός από βαψίματα και άλλες συντηρήσεις, έγιναν όλα τα απαραίτητα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για το καλοκαίρι που ξεκίνησε με το κλείσιμο των σχολείων, προγραμματίζονται παρεμβάσεις σε στέγες σε σχολεία στο Σταυράκι, στην Αγία Μαρίνα, στην Κρύα και όπως τόνισε ο Βασίλης Τσαμπαλάς, «σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τους χώρους των σχολείων για καλύτερη εκπαίδευση».

Σημείωσε μάλιστα ο κ. Τσαμπαλάς πως έχουν κλείσει όλες οι εκκρεμότητες και θα μείνει στην επόμενη δημοτική αρχή, ένα αξιοσέβαστο ποσό όσον αφορά τα σχολεία, έχοντας μάλιστα προχωρήσει σε βασικές συντηρήσεις καυστήρων, λεβήτων κτλ. για να είναι ομαλή η επάνοδος στα σχολεία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Αυτό που επεσήμανε ξεχωριστά, ο κ. Τσαμπαλάς είναι οι προσλήψεις που θα χρειαστούν σε σχολικές καθαρίστριες και εξέφρασε την ελπίδα αυτό να γίνει σύντομα με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, σίγουρα όχι μετά τις 10-15 Σεπτεμβρίου.

 

Show Buttons
Hide Buttons