ΣΥΡΙΖΑ Ηπείρου: Με στόχο την πρωτιά στις Ευρωεκλογές!

ΣΥΡΙΖΑ Ηπείρου: Με στόχο την πρωτιά στις Ευρωεκλογές!

Την Παρασκευή 8-3-2019 πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα η συνεδρίαση της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ, με μοναδικό θέμα την προετοιμασία του κόμματος για τις ευρωεκλογές. Η συνεδρίαση που έγινε με τη παρουσία του Τάσου Πολιτίδη εκ μέρους του οργανωτικού γραφείου, ασχολήθηκε τόσο με τις προτάσεις της ΠΣΕ για το ευρωψηφοδέλτιο, όσο και με τα κρίσιμα προτάγματα των επικείμενων ευρωεκλογών στις 26 Μάη 2019.

Στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής τονίσθηκε ότι οι δυνάμεις του κόμματος οφείλουν να απευθυνθούν σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, καλώντας σε συσπείρωση για μια Ευρώπη που πρέπει να αναδομηθεί στη βάση των ιδρυτικών της αξιών.

«Ταυτόχρονα οι δυνάμεις του κόμματος οφείλουν να προβάλλουν το αντιπαράδειγμμα της χώρας μας, που παρά το ασφυκτικό πλαίσιο, καταφέρνει σε μια δύσκολη Ευρωπαϊκή πραγματικότητα και ιδιαίτερα μετά την έξοδο από τα μνημόνια να προχωρά σε θετικές πρωτοβουλίες και στο επίπεδο των εργασιακών δικαιωμάτων, και στο επίπεδο της διεύρυνσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στη διεύρυνση των δημοκρατικών θεσμών» σημειώνεται στην απόφαση.

Στις επόμενες ευρωεκλογές ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την τοπική οργάνωση, είναι να είναι πρώτο κόμμα στις Ευρωεκλογές στην Ήπειρο και στην Ελλάδα. «Έτσι θα μπει φρένο την άνοδο της ακροδεξιάς και στην παλινόρθωση μιας εκδικητικής και ρεβανσιστικής Δεξιάς του κ. Μητσοτάκη» όπως τονίζεται.

Show Buttons
Hide Buttons