ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Καλογιάννη (;)

ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Καλογιάννη (;)

Με ανοιχτά… στόματα παρακολούθησαν στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, δύο κυβερνητικά στελέχη να εξυμνούν την υποψήφια Δήμαρχο Ιωαννιτών, Τατιάνα Καλογιάννη.

Στη διάρκεια της εκδήλωση για την παρουσίαση της υποψηφιότητάς της, η απερχόμενη αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου, προέβαλε βίντεο με δηλώσεις τεσσάρων ανθρώπων, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην αποδοτική τους συνεργασία με την κ. Καλογιάννη όλα αυτά τα χρόνια, και της έπλεξαν το εγκώμιο για τη συνεισφορά της στη δρομολόγηση του εργοστασίου επεξεργασίας ΑΣΑ και όχι μόνο.

Οι δύο από τους τέσσερις που το έκαναν ως επί το πλείστον αυτό, ήταν ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας και ο ειδικός γραμματέας ΣΔΙΤ, του ίδιου Υπουργείου, Νίκος Ματζούφας.

Όπως ήταν λογικό από το πρωί της Πέμπτης, στα συριζαίικα πηγαδάκια των Ιωαννίνων, ήταν θέμα συζήτησης η επί τούτου, στήριξη της υποψηφιότητας της κ. Καλογιάννη, από δύο κυβερνητικά στελέχη που προφανώς γνώριζαν τι θα πουν και πότε θα το πουν, καθώς οι δηλώσεις έγιναν για τις ανάγκες του συγκεκριμένου βίντεο της υποψήφιας Δημάρχου Ιωαννίνων που στηρίζεται από τη ΝΔ.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η συμμετοχή των δύο κυβερνητικών στελεχών στην… πανηγυρική εκδήλωση της κ. Καλογιάννη, δεν προκάλεσε τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν, αντιδράσεις που καταγράφονται στα κλειστά, εσωκομματικά, διαδικτυακά φόρουμ.

Ως εκ τούτου, πολλά στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ απορούν αν το κόμμα τους εμμέσως στηρίζει πλέον ανοιχτά, άλλη προοπτική από την αυτόνομη κάθοδο στο Δήμο Ιωαννιτών.

Το γεγονός αυτό συνδέεται και με αντίστοιχη συμπεριφορά, απροκάλυπτης… πριμοδότησης του υποψήφιου Περιφερειάρχη της ΝΔ στην Ήπειρο – δείτε εδώ ένα παράδειγμα.

Δεδομένων των πολιτικών ηθών στη χώρα μας και δεδομένης της προεκλογικής συγκυρίας που διανύουμε, αυτό που έγινε την Πέμπτη, δεν ήταν και ό,τι πιο συνηθισμένο…

Show Buttons
Hide Buttons