Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Αυγής»: Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Γαρδίκο στο Δ. Ζίτσας

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Αυγής»: Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Γαρδίκο στο Δ. Ζίτσας

Τους πρώτους 99 υποψηφίους Δημάρχους που θα υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, παρουσιάζει η εφημερίδα «Αυγή», την ώρα που ο κομματικός μηχανισμός προετοιμάζεται για τη μεγάλη αυτοδιοικητική αναμέτρηση του Μαΐου του 2019.

Στο ρεπορτάζ της κυβερνητικής εφημερίδας αναφέρεται η Τζένη Ταμπράντζη – Κοίλια που έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για το Δήμο Αρταίων καθώς και ο Θωμάς Δημητρίου στην Ηγουμενίτσα.

 

Γαρδίκος στη Ζίτσα

Με μεσότιτλο «Οι νέοι επικεφαλής» αναφέρεται στο ρεπορτάζ ότι παράλληλα, οι δημοτικές παρατάξεις που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη εκλέξει τους επικεφαλής, που θα δώσουν τη μάχη για τον σταυρό στις αυτοδιοικητικές εκλογές και παρουσιάζει η «Αυγή» τους πρώτους 52 επικεφαλής, μεταξύ των οποίων είναι και ο Βασίλης Γαρδίκος στο Δήμο Ζίτσας. Μέχρι σήμερα πάντως, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα από την τοπική κομματική οργάνωση όσον αφορά τις αποφάσεις της για το δεύτερο μεγαλύτερο Δήμο του Νομού και για το στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι γνωστό πως ενδιαφέρονταν ο Χρυσόστομος Βούζας.

Show Buttons
Hide Buttons