Τέλος εχθροπραξιών (;) μεταξύ ΠΕΑΚΙ και «Σπάρτακου»

Τέλος εχθροπραξιών (;) μεταξύ ΠΕΑΚΙ και «Σπάρτακου»

Η κακή σχέση ανάμεσα στη διοίκηση του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων και του αθλητικού σωματείου «Σπάρτακος», (διαβάστε σχετικά εδώ) μετά από ένα ακόμα επεισόδιο που οδήγησε στην αλλαγή του προγραμματισμού για την πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του σωματείου την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου και στο κόψιμο του ρεύματος στο χώρο όπου προπονούνται οι αθλητές του «Σπάρτακου», φαίνεται ότι μπορεί να μπει πλέον σε νέα βάση, αφού οι δύο πλευρές κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και πιθανά τα βρήκαν…

Σε ανακοίνωση της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ τουλάχιστον τονίζεται πως «Από σήμερα, μετά την υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού παραχώρησης μεταξύ της ΕΔ και του Αθλητικού Σωματείου «Σπάρτακος», η ΕΔ του ΠΕΑΚΙ, είναι έτοιμη να προγραμματίσει παρεμβάσεις στις αίθουσες, πολλαπλάσιες του αντιτίμου παραχώρησης, που διασφαλίζουν καλύτερες συνθήκες προπόνησης για τους αθλητές του».

Η ΕΔ του ΠΕΑΚΙ απευθύνει αιχμές προς το αθλητικό σωματείο των Ολυμπιονικών λέγοντας πως «Όλες οι εγκαταστάσεις ευθύνης του ΠΕΑΚΙ ανήκουν στη ΓΓΑ και στο ελληνικό δημόσιο. Στο δημόσιο χώρο δεν υπάρχουν ιδιοκτησίες. Το ΠΕΑΚΙ καλείται να εφαρμόσει την κείμενη νομοθεσία σε πλήθος ερασιτεχνικών σωματείων που είναι συμβεβλημένα μαζί του και κάνουν χρήση των χώρων ευθύνης του».

Κάνει επίσης γνωστό πως το Αθλητικό Σωματείο «Σπάρτακος» επί 3,5 χρόνια και μετά από πάνω 5 κατ’ ιδίαν συναντήσεις της Επιτροπής Διοίκησης με τον πρόεδρο του σωματείου, παρανόμως και αυθαίρετα καταλάμβανε δημόσιες εγκαταστάσεις χωρίς συμφωνητικό ή παραχωρητήριο από την ΕΔ του ΠΕΑΚΙ. Παρόλα αυτά, το Σωματείο συνέχιζε να εισπράττει από γονείς χρήματα.

Οι προθέσεις της ΕΔ είχαν γνωστοποιηθεί στον «Σπάρτακο» από τον Ιανουάριο (7/1/2019 απεστάλη για υπογραφή το συμφωνητικό) και σίγουρα όχι εν είδει τελεσιγράφου.

Show Buttons
Hide Buttons