Τέλος οι όρθιοι στα μπαρ από σήμερα (και μέχρι τις 9 Αυγούστου)

Τέλος οι όρθιοι στα μπαρ από σήμερα (και μέχρι τις 9 Αυγούστου)

Όρθιοι… τέλος προς το παρόν στα νυχτερινά μαγαζιά καθώς από σήμερα είναι σε ισχύ τα νέα μέτρα της κυβέρνησης στην προσπάθεια να περιοριστεί ο κορωνοϊός.

Μετά την ραγδαία άνοδο των κρουσμάτων τον Ιούλιο, αλλά και τις μαζικές εικόνες συνωστισμού σε νυχτερινά μαγαζιά και σε μπιτς πάρτι, η κυβέρνηση έθεσε σε ισχύ από σήμερα νέα μέτρα για όλα τα νυχτερινά κέντρα, τα οποία θα ισχύσουν αρχικά για μία εβδομάδα.

Από σήμερα, ως την Κυριακή 9 Αυγούστου, οι πελάτες των νυχτερινών κέντρων (μπαρ, κλαμπ, κέντρα ζωντανής μουσικής, μπαρ-εστιατόρια, καφέ-μπαρ κοκ) θα απαγορεύεται να κάθονται όρθιοι, ενώ σε ισχύ θα παραμείνουν τα μέτρα για την τήρηση των αποστάσεων εντός των συγκεκριμένων καταστημάτων. Τα νυχτερινά κέντρα με χώρους για όρθιους, θα έχουν την δυνατότητα μετατροπής τους με τραπεζοκαθίσματα, ώστε να μην μειωθεί και η πελατεία των νυχτερινών μαγαζιών.

 

Όριο στους καλεσμένους στα μυστήρια

Εκτός των μέτρων στα νυχτερινά μαγαζιά, από σήμερα είναι σε ισχύ και οι περιορισμοί στον αριθμό ατόμων σε τελετές γάμων, βαφτίσια, αλλά και κηδείες. Όπως ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή ο Νίκος Χαρδαλιάς, από σήμερα έως τις 15 Αυγούστου, θεσπίζεται όριο 100 ατόμων σε αυτές τις εκδηλώσεις, κάτω πάντα από τα προβλεπόμενα μέτρα και κανόνες.

Show Buttons
Hide Buttons