Τέσσερα κρούσματα στην Ήπειρο – Συναγερμό σημαίνει η Περιφέρεια

Τέσσερα κρούσματα στην Ήπειρο – Συναγερμό σημαίνει η Περιφέρεια

Συναγερμό σημαίνει με δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης μετά την επιβεβαίωση κατά τις τελευταίες ώρες, τεσσάρων κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει στο μήνυμά του ο Περιφερειάρχης, τα επιβεβαιωμένα τις τελευταίες ώρες κρούσματα, είναι δυο ηλικιωμένοι, ένα άτομο από γειτονική χώρα κι ένα άτομο από την Βόρεια Ελλάδα που είχε έρθει για ολιγοήμερες διακοπές.

 

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη

«Η αυξητική τάση των κρουσμάτων covid-19, δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό!» τονίζει ο κ. Καχριμάνης.

Και συνεχίζει απευθύνοντας έκκληση, προς όλους τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες στην περιοχή μας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί το επόμενο χρονικό διάστημα, οπότε κι αναμένεται να κορυφωθούν οι μετακινήσεις προς τις παραθαλάσσιες περιοχές και τα χωριά.

«Κρατάμε όλοι τις αποστάσεις, αποφεύγουμε τον συνωστισμό, αποφεύγουμε τους χώρους με πολυκοσμία, φοράμε μάσκες για να προφυλάξουμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας, ειδικά τις ευπαθείς ομάδες!

Απευθύνομαι στους νέους, ζητώντας να είναι πολύ προσεκτικοί, ειδικά στους χώρους διασκέδασης, αποφεύγοντας τον συνωστισμό. Όλοι πρέπει να δείξουμε στην πράξη υπευθυνότητα και να τηρούμε τις οδηγίες, για να κρατήσουμε ασφαλή την Ήπειρο».

Show Buttons
Hide Buttons