«Τα βρήκε» με τον ΠΑΣ η νέα διοίκηση του ΠΕΑΚΙ

«Τα βρήκε» με τον ΠΑΣ η νέα διοίκηση του ΠΕΑΚΙ

Σε διακανονισμό για την αποπληρωμή των οφειλών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα προς το Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων ήλθαν οι δύο πλευρές, ΠΑΕ και η νέα Επιτροπή Διοίκησης των Σταδίων – διαβάστε σχετικά εδώ και εδώ.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου: Το νέο Δ.Σ. του Π.Ε.Α.Κ.Ι. , έχοντας μόλις από τις 23/9/2019, αναλάβει καθήκοντα, σύμφωνα με το 772/2019 ΦΕΚ, φρόντισε άμεσα για τη διεκπεραίωση του έκτακτου ζητήματος της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, καθώς εκκρεμούσε η εκδίκαση ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, της από 6/06/2019 αίτησης της τότε διοίκησης του Π.Ε.Α.Κ.Ι για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής, λόγω οφειλών.

Σε έκτακτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. που έλαβε χώρα στα γραφεία μας, μετά από πολύωρες συζητήσεις τόσο του προέδρου του Δ.Σ. κου Παντελή Κολόκα με τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. κ. Γιώργο Χριστοβασίλη αλλά και του αντιπροέδρου μας και δικηγόρου κου Χάρη Λαζάνη με τη νομική σύμβουλο της Π.Α.Ε. κα Χρύσας Σεβαστοπούλου, η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ , υπέγραψε μέσω του νόμιμου εκπροσώπου της και προέδρου της κου Χρηστοβασίλη, διακανονισμό της οφειλής και παράλληλα αναγνώριση του χρέους της, όπως αυτό αποτυπωνόταν στην από 6/06/2019 αίτηση της τότε διοίκησης του Π.Ε.Α.Κ.Ι για κατάπτωση της εγγυητικής της.

Με γνώμονα το γεγονός, ότι η τυχόν επιμονή μας για μη διακανονισμό της οφειλής, θα σήμαινε τη μη συμμετοχή της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1996 στο πρωτάθλημα της Super League 2, με τις όποιες συνέπειες θα είχε αυτό τόσο στην Π.Α.Ε. όσο και στο Π.Ε.Α.Κ.Ι., αλλά και στην πόλη μας εν γένει, ενημερώσαμε την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, για τον παραπάνω διακανονισμό και για την μη ύπαρξη ληξιπρόθεσμου χρέους, αλλά και την επιθυμίας μας, να μην γίνει κατάπτωση της εγγυητικής της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966″.

 

Και κόντρες

Την ίδια ώρα φαίνεται ότι αρχίζει και μια αντιπαράθεση με τη προηγούμενη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ καθώς η γρήγορη διευθέτηση της οικονομικής διαφοράς αντιμετωπίστηκε με καχυποψία από την προηγούμενη διοίκηση, μιας και η ΠΑΕ δεν είχε ζητήσει ποτέ διακανονισμό από τη διοίκηση του Β. Παλατζίδη.

«Η νέα διοίκηση του Π.Ε.Α.Κ.Ι., ενημερώνει ότι επιθυμία της είναι να επικεντρωθεί στο πολύ δύσκολο έργο που της ανατέθηκε και δεν προτίθεται να συμμετάσχει σε καμία περίπτωση σε κακεντρεχείς δημοσιεύσεις από μέλος της απελθούσας Ε.Δ που προτάσσει πάντα την κομματική του αναφορά, σε μέσα μαζικής δικτύωσης και τα οποία θίγουν την τιμή και υπόληψη των μελών της νέας διοίκησης.

Στο θέμα της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ η πίεση με κάθε μέσο, (το οποίο άγγιζε και τα όρια του παρανόμου) αναζητώντας την εύκολη λύση, αυτής της διάλυσης του ιστορικού σωματείου της πόλης, μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους» αναφέρει η διοίκηση του Π. Κολόκα που μόλις προχθές, χρησιμοποίησε καλά λόγια για την απελθούσα ΕΔ.

Δεν αποκλείεται δε, όπως λέγεται, η επίσπευση του διορισμού διοίκησης στο ΠΕΑΚ Ιωαννίνων (τρεις μόνο διοικήσεις έχουν αλλάξει ως τώρα πανελλαδικά από τον Υφυπουργό Αθλητισμού) να συνδέονταν με το συγκεκριμένο θέμα. 

 

Ευχαριστεί η ΠΑΕ

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 με ανακοίνωσή της, ενημερώνει ότι προέβη σε ρύθμιση των εκκρεμοτήτων της απέναντι στο ΠΕΑΚΙ και όλα τα απαραίτητα χαρτιά για την αδειοδότηση από την Ε.Ε.Α. έχουν προωθηθεί για έγκριση.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη νέα διοίκηση του ΠΕΑΚΙ για την γρήγορη και δίκαιη αντιμετώπιση του προβλήματος, παρόλο το μικρό χρονικό διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων τους και θα τους ευχηθούμε να έχουν μία δημιουργική και αποτελεσματική θητεία» σημειώνεται.

Show Buttons
Hide Buttons