Τα «δίδυμα» των εκλογών του ΦΟΔΣΑ

Τα «δίδυμα» των εκλογών του ΦΟΔΣΑ

Τα δίδυμα Πλιάκου – Καλαντζή και Αρλέτου – Μπέγκα για τις θέσεις αντίστοιχα του προέδρου και του αντιπροέδρου του περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της Ηπείρου, θα συγκρουστούν στις αυριανές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προεδρείου του περιφερειακού ΦΟΔΣΑ.

Η πρόσκληση που απηύθυνε ο Θωμάς Μπέγκας στα μέλη της γενικής συνέλευσης του ΦΟΔΣΑ γράφει ώρα 19:00 και τόπος συνάντησης το Δημαρχείο των Ιωαννίνων.

Ο Δήμαρχος Ζίτσας θα επιχειρήσει να επαναλάβει το θρίαμβο του Χρήστου Ντακαλέτση στην ΠΕΔ, στηριζόμενος στους Γιαννιώτες εκλέκτορες.

Ο δε Δήμαρχος Ζηρού, Νίκος Καλαντζής επιδιώκει να συσπειρώσει γύρω του εκλέκτορες από όλη την Ήπειρο, προσδοκά να έχει στήριξη από τους δυσαρεστημένους των εκλογών της ΠΕΔ και ενδεχομένως, να δει να ψηφίζεται και από εκλέκτορες του χώρου της Κεντροαριστεράς. Για το μειοψηφικό αυτό κομμάτι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιοχής, δεν υπάρχει συμφωνημένη «γραμμή» για τη στήριξη του Ν. Καλαντζή πάντως…

Υποψηφιότητα για την αντιπροεδρία του ΦΟΔΣΑ, αφού πρώτα εκλεγούν στο νέο ΔΣ θα επιδιώξει ο πρώην Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας και ο αντιδήμαρχος έργων του Δήμου Ιωαννιτών, Γιώργος Αρλέτος. Η δημοτική αρχή του Μ. Ελισάφ θεωρεί ότι πρέπει να εκπροσωπηθεί στο συγκεκριμένο φορέα, με ισχυρό ρόλο γιατί ο Δήμος Ιωαννιτών είναι ο κύριος παραγωγός απορριμμάτων στην Ήπειρο.

Show Buttons
Hide Buttons