Τζαρούχης ερμηνεύει Αυγενάκη για τις στηρίξεις στους Δήμους

Τζαρούχης ερμηνεύει Αυγενάκη για τις στηρίξεις στους Δήμους

«Στρογγυλεύει» ακόμα περισσότερο και η τοπική ΝΔ τις γωνίες που προκαλούν οι πολλές υποψηφιότητες στο χώρο της, στο Δήμο Ιωαννιτών, όπως και σε άλλες περιπτώσεις Δήμων ανά την επικράτεια, και μετά τον γραμματέα της ΠΕ του κόμματος που ήλθε με εγκύκλιό του την περασμένη Παρασκευή να πει στα στελέχη της ΝΔ, «ειρήνη υμίν» – όπως διαβάσατε τα ξημερώματα του Σαββάτου, εδώ για πρώτη φορά – ήλθε και ο πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ να ερμηνεύσει την εγκύκλιο Αυγενάκη.

Ή την επιστολή τέλος πάντων, σύμφωνα με τον κ. Τζαρούχη…

«Η ΝΔ όφειλε να κρατηθούν χαμηλοί οι τόνοι, δεν χρειαζόταν οδηγία. Εμείς έχουμε τηρήσει την αρχή, σε άλλες περιοχές έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας οι αντιδράσεις και όχι στην περιοχή μας. Δεν έχουμε τέτοιες αντιδράσεις και διαφωνίες…» τόνισε σε δηλώσεις του την Τετάρτη, ο Θεόδωρος Τζαρούχης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, στήριξη σε έναν υποψήφιο Δήμαρχο δε σημαίνει εξαναγκασμός του κόσμου, να αποδεχτεί ντε και καλά την επιλογή του κόμματος… «.

Ο καθένας πηγαίνει μόνος του στο παραβάν και δεν του επιβάλει η ΝΔ τι να ψηφίσει, απλά, λέει την άποψή της και τη θέτει στην γνώση των πολιτών τι εκείνη στηρίζει…» σημείωσε.

Μάλιστα ο κ. Τζαρούχης υποστήριξε πως δέχεται τηλεφωνήματα από οπαδούς της ΝΔ σε σύγχυση… που δε γνωρίζουν τι να ψηφίσουν στις εκλογές (αν όντως ισχύει αυτό και δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω τον κ. Τζαρούχη, αν δηλαδή Γιαννιώτες τηλεφωνούν στο κόμμα για να πάρουν γραμμή τι θα ψηφίσουν στις εκλογές του Μαΐου, για το Δήμο Ιωαννιτών, ε τότε, ναι, είμαστε για δέκα μνημόνια στο κεφάλι ακόμα…). Εκείνος λοιπόν, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, τους συμβουλεύει να σκεφτούν μέσα στο παραβάν την επιλογή τους.

Ωστόσο, για να μην ξεχνιόμαστε, ο κ. Τζαρούχης παρέπεμψε στον Άδωνι Γεωργιάδη και στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, προ εβδομάδων, κατά την οποία ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έδειξε την επίσημη υποψήφια Δήμαρχο Ιωαννίνων…

«Ο κ. Αυγενάκης δεν παίρνει πίσω την στήριξη στην κ. Καλογιάννη αλλά λέει «κρατήστε χαμηλούς τόνους με συγγενείς παρατάξεις». Για τη ΝΔ η μητέρα των μαχών είναι οι ευρωεκλογές και οι εθνικές εκλογές» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τζαρούχης.

 

Show Buttons
Hide Buttons