Τζαρούχης σπάει (;) την εκεχειρία στην τοπική ΝΔ (βίντεο)

Τζαρούχης σπάει (;) την εκεχειρία στην τοπική ΝΔ (βίντεο)

Σπάει το κλίμα συναίνεσης στην τοπική ΝΔ με σημερινές του δηλώσεις ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων Θεόδωρος Τζαρούχης… Προφανώς για την τοπική ΝΟΔΕ, δεν είναι όλοι οι κεντροδεξιοί υποψήφιοι Δήμαρχοι του Δήμου Ιωαννιτών αποδεκτοί, όπως έχει επιχειρήσει να περάσει ως αντίληψη η ΝΔ, τις τελευταίες εβδομάδες.

Σε αντίθεση με τον πρόεδρο της ΝΔ που πριν από λίγες ημέρες στην ομιλία του στα Γιάννενα, απλώς εύχονταν «καλή επιτυχία» στην Τατιάνα Καλογιάννη μετά την ολιγόλεπτη συνάντηση μαζί της, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ μίλησε για την παράταξη «Ιωάννινα_2023» σα να είναι η επίσημα στηριζόμενη από τη ΝΔ στο Δήμο Ιωαννιτών.

«Για το Δήμο, τα πράγματα βαίνουν καλώς, θα πάμε στο δεύτερο γύρο και μετά τη Δευτέρα το κόμμα θα προβεί σε ανακοινώσεις… Να δούμε με ποιον θα περάσουμε στο δεύτερο γύρο και τις συζητήσεις που θα κάνουμε» είπε επί λέξει ο Θόδωρος Τζαρούχης, όπου στο πρώτο πληθυντικό συμπεριλαμβάνεται η τοπική ΝΔ και η παράταξη «Ιωάννινα_2023″… Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ πήγε και ένα βήμα παραπάνω, λέγοντας πως είναι βέβαιος ότι η κ. Καλογιάννη θα περάσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών, απλά δε γνωρίζουμε τον αντίπαλο με τον οποίο θα διεκδικήσει τη δημαρχεία. «Με ποιον δεν ξέρουμε αλλά ήδη έχουμε κάνει κάποια σχέδια επί χάρτου και έχουμε αναλάβει, έχουμε χαρτογραφήσει παν ενδεχόμενο και από τη Δευτέρα το πρωί θα ξεκινήσουμε διαδικασίες, συζητήσεις και η υποψήφια η κ. Καλογιάννη κι εμείς ως ΝΔ διάφορα στελέχη και από το κεντρικό…» είπε χαρακτηριστικά και στην ερώτηση αν αναφέρεται σε όσους μείνουν εκτός δεύτερου γύρου απάντησε: «αυτούς θα προσεγγίσουμε, αυτούς θέλουμε στο δεύτερο γύρο να στηρίξουν την επιλογή μας«.

Show Buttons
Hide Buttons