Την κολοκυθιά με τον Υπουργό! (βίντεο)

Την κολοκυθιά με τον Υπουργό! (βίντεο)

Θα έλθει ο Υπουργός Μετανάστευσης στα Γιάννενα αλλά προς το παρόν δεν έχει προγραμματίσει επίσημη συνάντηση με κανέναν!

Αυτή τουλάχιστον είναι μια εκδοχή που προκύπτει από τα όσα λέει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης. 

Ερωτηθείς για την επικείμενη επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου την ερχόμενη Παρασκευή, ο κ. Καχριμάνης στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου… ενημέρωσε πως μετά από επικοινωνία του γραφείου του Υπουργού ζητήθηκε η παραχώρηση της αίθουσας του Περιφερειακού Συμβουλίου για συνάντηση με τους Δημάρχους της Ηπείρου. «Είπε δε ότι θα δει κι εμένα σε κάποια στιγμή, δεν γνωρίζω περισσότερα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καχριμάνης.

Θυμίζουμε πως για την έλευση Μηταράκη μίλησε πρώτος ο Χρήστος Τσιρογιάννης στην χθεσινή συνεδρίαση της ΠΕΔ Ηπείρου. Ανέφερε ώρα μάλιστα ακριβή, για την επικείμενη συνάντηση Μηταράκη – Καχριμάνη… Ό,τι δηλαδή, σήμερα αρνήθηκε ο κ. Καχριμάνης… Ή έκανε ότι δεν ήξερε… γιατί είχε διαρρεύσει η επίσκεψη και το ραντεβού. Τώρα γιατί ο Περιφερειάρχης λέει ότι μεσολάβησε ο ίδιος για να βρεθεί ο χώρος συνάντησης του Υπουργού με τους Δημάρχους, όταν μέχρι σήμερα το μεσημέρι ούτε κανείς Δήμαρχος ούτε ο πρόεδρος της ΠΕΔ είχε ενημερωθεί για την επίσκεψη του Υπουργού, είναι απορίας άξιο… Άλλωστε, δεν ήταν από την αρχή θέμα χώρου… (υπάρχουν τα γραφεία της ΠΕΔ άλλωστε κι είναι αρκετά ευρύχωρα) του που θα δει ο Υπουργός τους Δημάρχους αλλά το αν θέλει ή όχι να τους δει…

Προφανώς και η σημερινή επιχειρηματολογία Καχριμάνη ήταν τουλάχιστον αστεία, θέλοντας πιθανώς να αποφύγει την ταύτιση με την κυβέρνηση αλλά με άκομψο τρόπο.

«Σε μια έκτακτη περίσταση, υπάρχουν έκτακτα μέτρα. Αυτή είναι η δική μου θέση για το προσφυγικό. Την ανάφερα και στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Συνεχίζω να την πιστεύω. Πρέπει να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων, δεν πρέπει να είμαστε μικρόψυχοι», πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης.

Show Buttons
Hide Buttons