Την Τρίτη, η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή»

Την Τρίτη, η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή»

Την κεντρική προεκλογική εκδήλωσή της πραγματοποιεί την Τρίτη 14 Μαΐου, στις 20:30 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή».

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου. Η παράταξή μας πορεύεται με ενότητα, με προτάσεις, ανοιχτή σε συνεργασίες, όπως έπραξε τους τελευταίους οκτώ μήνες.

«Ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ θα καταθέσει την προγραμματική του πρόταση. Είναι αυτή που προέκυψε μετά από μία μακρά περίοδο διαβούλευσης. Αυτή που θα υλοποιηθεί στο ακέραιο τα επόμενα τέσσερα χρόνια», ανέφερε μιλώντας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης η Βίκυ Κώστα, εκπροσωπώντας την παράταξη.

Και συμπλήρωσε: «Όραμα της παράταξης να φέρει μία νέα εποχή στα Γιάννενα. Να οδηγήσει τα Γιάννενα στη Νέα Εποχή. Να παραδώσει το 2023 έναν δήμο σύγχρονο, ευρωπαϊκό χωρίς πιθανότητα πισωγυρίσματος».

Καταλήγοντας, η κ. Κώστα ευχαρίστησε τους πολίτες, όσους βρέθηκαν από την αρχή δίπλα στην παράταξη και σε αυτούς, που κάθε μέρα γίνονται και περισσότεροι, που αγκάλιασαν τις προτάσεις και το πρόγραμμά της.

Μετά την προγραμματική ομιλία του Μωυσή Ελισάφ θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της παράταξης.

«Ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από νέα, αλλά και γνωστά πρόσωπα στην κοινωνία, με την πεποίθηση ότι θα τους δοθεί η δυνατότητα να την εκπροσωπήσουν και να καταθέσουν τα όνειρά τους, την γνώση τους και κυρίως την φρεσκάδα τους στην πόλη!» όπως τόνισε η κ. Κώστα.

Η εκδήλωση θα κλείσει μουσικά με τον Γιώργο Γάκη (υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης) και τους TROUBLEMAKERS.

«Στην τελική ευθεία προς τις εκλογές πορευόμαστε με ενότητα, με πίστη στη νίκη και αισιοδοξία για τη νέα εποχή στην πόλη μας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της παράταξης.

Show Buttons
Hide Buttons