Τι κάνει η δημοτική αρχή για την αγροτική παραγωγή;

Τι κάνει η δημοτική αρχή για την αγροτική παραγωγή;

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου η Δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» και πρώην αντιδήμαρχος Βάσω Μέγα, άσκησε κριτική στη δημοτική αρχή για τις δράσεις της στον πρωτογενή τομέα καταλογίζοντας πλήρη ανυπαρξία της Δημοτικής Αρχής στα θέματα που προέκυψαν λόγω της πρωτοφανούς κρίσης από τον covid-19.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως τόνισε η κ. Μέγα, η επιδεικτική αγνόηση της συμβουλευτικής-γνωμοδοτικής επιτροπής που συστήθηκε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (567/2017) στην οποία συμμετέχουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς για τον πρωτογενή τομέα (Συνεταιρισμοί, Ενώσεις, Νέοι Αγρότες, ΓΕΩΤΕΕ, Πανεπιστήμιο κλπ).

«Η επιτροπή αυτή η οποία επί των ημερών μας συνεδρίαζε τακτικά, αποτέλεσε μια σημαντική δεξαμενή διαλόγου και εξειδικευμένων προτάσεων για τα θέματα του αγροτικού τομέα. Φαίνεται όμως ότι η νέα Δημοτική Αρχή δεν χρειάζεται τη γνώμη των ειδικών, διότι όπως σε όλα τα θέματα, ή νομίζει ότι τα στελέχη της είναι παντογνώστες, ή, το πιο πιθανό, η αγνοία και η αλαζονεία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των στελεχών της» τονίζει η σχετική ανακοίνωση.

Show Buttons
Hide Buttons