Τμήμα τροχαίας για δρόμο 196 χλμ. με αστυνομικούς μόνο από τα Γιάννενα!

Τμήμα τροχαίας για δρόμο 196 χλμ. με αστυνομικούς μόνο από τα Γιάννενα!

Την υποβάθμιση των αστυνομικών υπηρεσιών καταγγέλλει με επιστολή της προς τους τοπικούς βουλευτές και την ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων.

Αφορμή το τελευταίο περιστατικό κραυγαλέας απόφασης με την οποία δρομολογείται η αφαίρεση άλλων 20 οργανικών θέσεων από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων, βάσει μιας καθ’ όλα αιφνιδιαστικής απόφασης με σκοπό την στελέχωση του νέου τμήματος Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Ιόνιας οδού, η οποία θα εδρεύει σε όμορο Νομό!

«Όλοι μας γνωρίζουμε πως ο σύγχρονος αυτός αυτοκινητόδρομος ο οποίος ξεκινά από το Αντίρριο και καταλήγει στα Ιωάννινα, μέχρι και την οριστική σύνδεσή του με την γείτονα χώρα στην Κακαβιά δεν διέρχεται από έναν και μόνο Νομό. Θεωρούμε αδιανόητο λοιπόν κάποιοι να παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη μας, κυριολεκτικά «διαλύοντας» μια ολόκληρη Διεύθυνση Αστυνομίας και μάλιστα με αυτόν τον άκομψο και προκλητικό τρόπο» τονίζεται στην επιστολή της ΕΑΥΝΙ που συνεχίζει; «Η απόφαση αυτή δείχνει ξεκάθαρα και αδιαμφισβήτητα μεροληπτική συμπεριφορά σε βάρος των συναδέλφων μας αλλά και σε βάρος της ασφάλειας όλων των Γιαννιωτών».

Η ΕΑΥΝΙ ζητά την παρέμβαση των βουλευτών και την δική τους συνδρομή για άμεση ανάκληση του συγκεκριμένου σχεδίου. Παράλληλα όμως εντός των πλαισίων της αναλογικότητας και της υπηρεσιακής ισορροπίας προτείνει η Ένωση την ενίσχυση της Δ.Α Ιωαννίνων με Αστυνομικό προσωπικό που υπηρετεί αρκετά έτη μακράν του τόπου συμφερόντων του, βάσει αξιοκρατικών κριτηρίων και με παράλληλη αύξηση των οργανικών θέσεων.

Show Buttons
Hide Buttons