Το «έγκλημα» που δεν υπήρξε – «Πυρά» για τις δηλώσεις Καχριμάνη που διαψεύστηκαν (βίντεο)

Το «έγκλημα» που δεν υπήρξε – «Πυρά» για τις δηλώσεις Καχριμάνη που διαψεύστηκαν (βίντεο)

Τις πρόσφατες δηλώσεις του απερχόμενου Περιφερειάρχη για τη φέτα και το υποτιθέμενο σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων προβατοτρόφων, επικρίνει η παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου» με αφορμή την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Με δηλώσεις του τη μέρα των Θεοφανείων, ο κ. Καχριμάνης χαρακτήρισε «ως εθνικό έγκλημα την πρόθεση των Βρυξελλών να καταρτίσουν πρόγραμμα το οποίο θα οδηγεί στην έξοδο τους παραδοσιακούς κτηνοτρόφους με αντιστάθμισμα σημαντική αποζημίωση για κάποιο χρονικό διάστημα».

Η απάντηση των Βρυξελλών ήρθε από το Γραφείο της Κομισιόν στην Αθήνα και αποτελεί μια μεγαλοπρεπή διάψευση του κ. Καχριμάνης.

«Είναι προφανές ότι ο κ. Καχριμάνης πέφτει από γκάφα σε γκάφα. Μετά την ιστορία με τον Πέτσιο, μετά την πλήρη αποτυχία της αποδιοργανωμένης πολιτικής προστασίας να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία στην Ήπειρο, έρχεται τώρα και η πανηγυρική διάψευση για την υπόθεση της φέτας.

Είναι προφανές ότι στην Περιφέρεια Ηπείρου υπάρχει έλλειμμα προγραμματισμού, διαχείρισης, τελευταία και σοβαρότητας.

Και αν για όλα τα προηγούμενα σας έφταιγε ο Ριζόπουλος, κ. Καχριμάνη μήπως βρίσκεται και πίσω από τη διάψευση της Κομισιόν;» καταλήγει η ανακοίνωση.

Show Buttons
Hide Buttons