Το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ δικτυώνεται στο Νομό Θεσπρωτίας

Το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ δικτυώνεται στο Νομό Θεσπρωτίας

TO ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, υποστηρίζοντας ενεργά την ανάγκη δικτύωσης και συνεργασίας με κοινωνικούς φορείς της Θεσπρωτίας,πραγματοποίησε συνάντηση την Τετάρτη 12 Ιουνίου στον χώρο του Συμβουλευτικού Σταθμού στην Ηγουμενίτσα.

Στόχος της συνάντησης ήταν η γνωριμία με τους νέους φορείς της περιοχής,  η ενημέρωση για το πλαίσιο λειτουργίας, τις υπηρεσίες και τις δράσεις του Συμβουλευτικού Σταθμού, ενώ παρουσιάστηκαν και απολογιστικά στοιχεία από τις προηγούμενες χρονιές. Στη συνάντηση, επίσης, έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη λειτουργία και τις υπηρεσίες των άλλων φορέων, εκτέθηκαν προβληματισμοί για κοινωνικά ζητήματα της περιοχής, με προεξάρχον θέμα τις εξαρτήσεις, ενώ προτάθηκαν και πιθανές δράσεις από κοινού.

Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΕΘΕΑ οι εξής φορείς: Βοήθεια στο Σπίτι Δ. Ηγουμενίτσας, Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών, ΕΚΑΒ, Κέντρο Κοινότητας Σουλίου, Κέντρο Κοινότητας Ηγουμενίτσας, Κέντρο Προστασίας παιδιού Ηγουμενίτσας, Κέντρο Πρόληψης «Αριάδνη», Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας- Ιωάννινα, Κέντρο Ψυχικής Υγείας, ΚΕΠ Υγείας – ΚΗΦΗ, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, ΤΟΜΥ.

Show Buttons
Hide Buttons