Το ΚΕΣΥ δουλεύει και στηρίζει ψυχολογικά τα παιδιά

Το ΚΕΣΥ δουλεύει και στηρίζει ψυχολογικά τα παιδιά

Το ΚΕΣΥ Ιωαννίνων συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής – ψυχολογικής υποστήριξης και συμβουλευτικής επαγγελματικού προσανατολισμού, εξ’ αποστάσεως (τηλεφωνικά, e-mail, skype) με στόχο την παροχή βοήθειας σε γονείς και μαθητές του νομού Ιωαννίνων. Ιδιαίτερα σήμερα με τη λήψη σειράς μέτρων για την αποτροπή επέκτασης του κορωναϊού, τις προεκτάσεις και τη διάσταση που έχει πάρει η αντιμετώπιση του προβλήματος στην κοινωνία μας, παρέχει στήριξη αναφορικά με τις ψυχολογικές και συναισθηματικές επιπτώσεις και απαντά σε ερωτήματα σχετικά με το τι και πώς ενημερώνουμε τα παιδιά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕΣΥ Ιωαννίνων στο τηλέφωνο 2651075387 (8.00-14.00) ή με μήνυμα στο mail@kesy.ioa.sch.gr Το ΚΕΣΥ θα λαμβάνει τα μηνύματα και η ομάδα υποστήριξης ή μέλος του προσωπικού σχετικής ειδικότητας θα επικοινωνεί με τον αποστολέα ώστε να παράσχει την κατάλληλη υποστήριξη με διαδικασία απόλυτης προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Τέλος, το Κ.Ε.Σ.Υ γνωρίζοντας την ανατροπή στην καθημερινότητα που επιφέρει η απαγόρευση της κυκλοφορίας σε μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή και αναπηρία ζητά την τροποποίηση του ΦΕΚ 986/22-04-2020 ώστε να υπάρχει πρόβλεψη μετακίνησης για τις κατηγορίες ατόμων που δεν μπορούν να προσαρμοστούν σε συνθήκες εγκλεισμού (π.χ. άτομα που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού).

Show Buttons
Hide Buttons