Το «Κοινό των Ηπειρωτών» στο πλευρό του ΚΕΘΕΑ

Το «Κοινό των Ηπειρωτών» στο πλευρό του ΚΕΘΕΑ

«Αχρείαστη παρέμβαση» στη λειτουργία ενός Οργανισμού που απευθύνεται στις πιο ευαίσθητες και ευάλωτες ομάδες συνανθρώπων μας και αποδεδειγμένα λειτουργεί παραδειγματικά υπέρ του κοινωνικού συνόλου, με έργο και αποτελέσματα στον τομέα των εξαρτήσεων… χαρακτηρίζει η παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την κατάργηση του αυτοδιοίκητου του ΚΕΘΕΑ. 

Η παράταξη του Γιώργου Ζάψα τονίζει ότι εάν η κυβέρνηση προχωρήσει στην εφαρμογή της ΠΝΠ, θα πρόκειται για «υπονόμευση της ίδιας της ύπαρξης του ΚΕΘΕΑ» και όχι για αλλαγές που έχουν να κάνουν μόνο με την λειτουργία του φορέα. «Επιχειρούν να καταργήσουν τον εθελοντισμό, τη συμμετοχή και την συμβολή των θεραπευτών και των φίλων του ΚΕΘΕΑ» σημειώνεται.

Το «Κοινό των Ηπειρωτών» αναγνωρίζει το διαχρονικό έργο του ΚΕΘΕΑ, θα σταθεί δίπλα στους ανθρώπους του και θα αγωνιστεί μαζί τους κόντρα στα κυβερνητικά σχέδια διάλυσης ενός από τους πλέον εμβληματικούς και ανεξάρτητους φορείς απεξάρτησης της χώρας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Show Buttons
Hide Buttons