Το «Μέτωπο Δράσης» χαιρετίζει μια κινητοποίηση που έρχεται

Το «Μέτωπο Δράσης» χαιρετίζει μια κινητοποίηση που έρχεται

Η δημοτική παράταξη «Μέτωπο Δράσης» χαιρετίζει με ανακοίνωσή της το συλλαλητήριο ενάντια στην εξόρυξη των υδρογονανθράκων στην Ήπειρο που διοργανώνουν φορείς και συλλογικότητες το Σάββατο 11 Μαΐου στις 12 στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων.

«Εκτιμούμε ότι είναι αναγκαίο το κίνημα ενάντια στην εξόρυξη των υδρογονανθράκων να συναντηθεί με άλλα επιμέρους κινήματα τόσο στην πόλη μας όσο και αλλού. Εννοούμε, ότι το κίνημα αυτό χρειάζεται να συνδεθεί με κάθε επιμέρους κομμάτι εργαζομένων της πόλη μας που αντιπαλεύουν καθημερινά προβλήματα και να συνενωθεί με αυτό» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση. «Η δημοτική μας παράταξη ΜΕΤΩΠΟ ΔΡΑΣΗΣ στέκεται δίπλα σ’ αυτόν τον αγώνα. Πολλοί δε από μας ήμασταν εκεί από την αρχή» σημειώνει.

Καταλήγοντας η παράταξη του Βασίλη Καφαράκη χαρακτηρίζει μονόδρομο τη δημιουργία ενός ενιαίου αγωνιστικού μετώπου ικανού να ανατρέψει τα σχέδια των πολυεθνικών και των πολιτικών που τις εκπροσωπούν, «που θα τις αντιπαλέψει μέχρι τέλους για να σταματήσουν οι έρευνες και να μη συμβεί καμία εξόρυξη στην Ήπειρο και το Ιόνιο».

Show Buttons
Hide Buttons