Το στοίχημα του προέδρου

Το στοίχημα του προέδρου

Ένα στοίχημα για την εκλογική επίδοση της ΝΔ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, αποκάλυψε σε δημοσιογράφους στη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς, πως είχε βάλει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων του κόμματος, Θεόδωρος Τζαρούχης και εφόσον το στοίχημα το έχασε, αν υλοποιήσει τη δέσμευσή του, θα πρέπει να παραιτηθεί…

Ο κ. Τζαρούχης φέρεται να είχε βάλει στοίχημα για νίκη της ΝΔ με ποσοστό άνω του 43% και εφόσον δεν έρχονταν αυτό το ποσοστό για το κόμμα του, θα παραιτούνταν όπως είχε πει, από τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ. 

Το ποσοστό δεν είναι μεγαλύτερο από τις 43 μονάδες που προέβλεπε ο πρόεδρος και ως εκ τούτου, αν είναι συνεπής σε αυτό που είχε πει, πρέπει να ετοιμάζει την επιστολή παραίτησής του προς την ηγεσία του κόμματος, τις επόμενες ώρες ή μέρες.

Ενδεχομένως και όλο αυτό ήταν ένας εύσχημος τρόπος για να αποσυρθεί ο Θ. Τζαρούχης από την ηγεσία της τοπικής ΝΟΔΕ, καθώς είναι εδώ και καιρό δεδομένο και γνωστό πως θα τεθεί θέμα αμφισβήτησής του, από μέλη της ΝΟΔΕ, εξαιτίας διαχειριστικών λαθών που έκανε αυτό τον ένα χρόνο που ήταν πρόεδρος της ΝΟΔΕ ο κ. Τζαρούχης και συγκεκριμένα, λαθών σε σχέση με τις αυτοδιοικητικές εκλογές και με τις εθνικές εκλογές.

 

Show Buttons
Hide Buttons