Το τρολάρισμα του Αυγενάκη…

Το τρολάρισμα του Αυγενάκη…

«Στόχος μας η διακυβέρνηση της ΝΔ να συμβολίζει μια νέα εποχή ενίσχυσης της Αυτοδιοίκησης και άριστης συνεργασίας, ανάμεσα στην Κυβέρνηση και τους δύο αυτοδιοικητικούς βαθμούς», δήλωσε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, σήμερα, Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, από το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Δέλτα του ν. Θεσσαλονίκης, στην εκδήλωση της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στην εκδήλωση με θέμα «Ο ρόλος της περιφερειακής αυτοδιοίκησης στη σύνδεση τουρισμού και πολιτισμού», απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Λ. Αυγενάκης.

Ο Γραμματέας της Ν.Δ. επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι σε αντίθεση με την κυβέρνηση που εργαλειοποιεί την τοπική αυτοδιοίκηση, «Η ΝΔ θέλει μια αυτοδιοίκηση αυτόνομη και αποτελεσματική, που δίνει πραγματικές λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών… Πιστεύουμε σε μια Αυτοδιοίκηση από την τοπική κοινωνία και όχι στην πατρωνία από κομματικούς κυβερνητικούς εγκάθετους. Εμείς δεν θέλουμε την Αυτοδιοίκηση ως περιβάλλον παραπολιτικής και ανίερων συμμαχιών, τη θέλουμε ως μοχλό ανάπτυξης, τη θέλουμε ως πυλώνα Δημοκρατίας».

Μιλάμε για αχαλίνωτο trolling από πλευράς του Γραμματέα της ΝΔ που έδωσε μαθήματα… ακομμάτιστης αυτοδιοικητικής αντίληψης, με τις προγραφές των 10 μελών της γραμματείας οργανωτικού του Σπύρου Ριζόπουλου…

Φτάνει κ. Γραμματέα, δεν αντέχουμε τόσο ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση…

Show Buttons
Hide Buttons