Υποψήφιος στο Μέτσοβο, ο Σπ. Βασιλείου

Υποψήφιος στο Μέτσοβο, ο Σπ. Βασιλείου

Την υποψηφιότητά του για το Δήμο Μετσόβου ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ, Σπύρος Βασιλείου.

«Δύναμις Δημοτών» το όνομα της παράταξης και τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου, στις 7 στο ξενοδοχείο Du Lac.

Με την υποψηφιότητα αυτή, έχουμε ήδη τρεις υποψηφιότητες στο Δήμο Μετσόβου: κατά σειρά ανακοίνωσης είναι ο Θεόφιλος Σούλτης, ο απερχόμενος Δήμαρχος Κώστας Τζαφέας και σήμερα ο Σπύρος Βασιλείου.

Στη σχετική πρόσκληση προς τον τύπο, τονίζεται: «Με μοναδικό στόχο, ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά που μεγαλώνουν στο Δήμο Μετσόβου, για τους νέους και τις νέες της περιοχής, για τους άνεργους, για τους ανθρώπους της παραγωγής και γενικά για όλους τους δημότες, η νέα αυτοδιοικητική παράταξη «Δύναμις Δημοτών», ξεκινά και επίσημα την προεκλογική της πορεία».

Όπως τονίζεται, οι άνθρωποι που στελεχώνουν την παράταξη και ο υποψήφιος Δήμαρχος, Σπύρος Βασιλείου, προσκαλούν τους δημότες του Δήμου Μετσόβου και όχι μόνο, στην πρώτη παρουσίαση του συνδυασμού, που θα γίνει την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 19.00 στο ξενοδοχείο DuLac (Κεντρικό Κτήριο).

«Ελάτε να γνωριστούμε. Ελάτε να ακούσετε τις προτάσεις μας για το μέλλον του Δήμου μας. Ελάτε να προχωρήσουμε όλοι μαζί, για ένα καλύτερο αύριο. Η ισχύς ανήκει στους Δημότες» σημειώνεται.

Show Buttons
Hide Buttons